Sunday, 19 October 2014

MINERAL COFFEE, TESTIMONIALS, PAKEJ HARGA MURAH & THE STORIES .


Assalamualaikum wbt 

Hola uols ...

Any one of you here dah pernah cuba minum MINERAL COFFEE? kalau belum, jom order dengan Syikin .. Mostly ramai yang agreed that Mineral Coffee taste is different tetapi memang sedap dan bagus untuk kesihatan juga .. 


Berapa sachet Syikin ambil untuk satu hari? Biasanya 3 sachets per day .. Breakfast, Minum petang and malam .. Kalau tak dapat minum kopi sehari, macam tak lengkap rasanya and of course hari tue macam lemau je .. Huhuhu .. Terasa macam addicted sangat but No worries, there is no side effect to our body .. In fact, it will bring benefits in our health ..




One of our GLAMPRENEUR ada buat lab test for Mineral Coffee ( she working at lab ) and its proven that Mineral Coffee at Neutral pH .. Sebab itu makin ramai yang percaya Dan suka minum Kopi Garam Buluh nie .. Jom Kita tengok feedback dari testimonial Mineral Coffee 









Ini cuma sebahagian testimoni Mineral Coffee .. Kalau nak Tahu Keberkesanannya, uols lah yang kena cuba sendiri .. Mana tahu dengan mencuba minum kopi nie boleh bantu uols pulih dari stress, sakit kepala, migrain, darah tinggi, kencing manis Dan macam-macam Lagi .. 




Agreed!! Yes, Coffee is the most important meal of the day .. So choose Mineral Coffee as your daily coffee to drink .. Sepanjang HARI uols akan sentiasa bersemangat nak buat kerja .. Yeah!!

If you interested to try and want to order, you may choose this packages : 

                              A) 1 BOX MINERAL COFFEE = RM30.00

                                   B) 2 BOXES MINERAL COFFEE = RM60

                                   C) 4 BOXES MINERAL COFFEE = RM120

OR IF YOU INTERESTED TO BE OUR AGENTS, you may start with minimum 1 Carton Mineral Coffee as for start the business with GLAM .. The Choice is always yours .. 

Do pm/whatsapp me 0137220143 or email me at alya_ezikin@yahoo.com


That's all for today and thank u for reading ... Luv uols!! 


Cheers,
Syikin Salleh