Tuesday, 16 December 2014

BILA ANGAN-ANGAN JADI REALITI


Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ... Sepanjang kehidupan kita nie kan, Mesti pernah pasang angan-angan kan.. Tak kira lah dari zaman kita kecil hinggalah dewasa sekarang nie .. Dulu, may be kita berangan macam-macam Contoh nak naik ke bulan lah, nak kereta besar lah, nak bercuti ke eropah lah and macam-macam lagi .. Angan-angan tak semestinya yang nampak logik kan but zaman sekarang nie dah takde yang mustahil ..

Kenapa cerita pasal berangan nie? Heheh... Sebenarnya Syikin nak share, Syikin pernah berangan nak Jadi model ..   Ini angan-angan masa jadi budak-budak sekolah dulu .. Haha .. But bila meningkat dewasa, usia makin bertambah maka Jadi lah angan-angan Mat Jenin .. Ye lah kan, sedar diri nie tak cantik mana, ketinggian pun tak ler mencapai piawaian and of course kakak nie keras macam kayu .. Huhuhu .. 

Tapi sebenarnya, Syikin tak sangka sejak start buat biznes nie, I start to believe that dreams do come true .. Siapa sangka dengan biznes nie, peluang Syikin nak bergambar ala-ala model jadi kenyataan.. Walaupun tak lah masuk mana-mana majalah at least I get this kind of opportunity .. Hati kembang berbunga okeh .. 

Jom kita tengok gambar photoshoot last Saturday ala-ala gaya model gitew ..









Sorry lah ye Kalau Syikin nie nampak macam syok sendiri .. Tapi bila uols sendiri dapat rasa perasaan Syikin masa nie, Mesti pun korang pun happy giler kan ..

Ok lah uols .. Sekian cerita angan-angan kecil Saya nie .. Walau pun kecil, tapi bila kita dapat jadikan ianya kenyataan akan bagi big impact for our life .. Itu juga boleh di jadikan booster pada diri kita untuk capai angan-angan yang lain juga .. Beranikan diri untuk berimpian besar coz now tak mustahil untuk kita dapatkan nya.. 

Thanks for reading uols .. 

See uols soon .. 


love,
Syikin Salleh