Thursday, 4 December 2014

I LOVE IPHONE 6


Assalamualaikum ...

Hai uols .. Dah lama jugak nie menyepi .. Sorry lah lately busy sikit sampai tak sempat nak mengupdate or share story dengan uols ... 

Anyway, hari nie nak kongsi cerita about IPhone 6 ... Alhamdulillah, finally Syikin & hubby dapat jugak beli handphone baru.. Maklumlah kan, kononnya nak beli dari zaman awal-awal IPhone keluar sampai lah ke IPhone 6 baru dapat beli .. Syukur Alhamdulillah .. So we decided to buy 64GB for the capacity ... Hubby choose Silver and me preferred black color ..




Seriously, I'm totally excited with IPhone 6 right now ... Not only it really helps me a lot for my business but it also increase my creativeness towards artwork .. Let me show you some artwork created by IPhone 6 















Sebenarnya banyak lagi yang dah pun Syikin buat .. But here, I just share a bit only k ... And if uols nak tengok more artwork from me, boleh lah ke Instagram and look for #syikinartwork ... Hehehe .. Kakak syok sendiri nie sebab excited terlebih ye .. 

Frankly speaking, memang worth it beli IPhone 6 nie .. Bukan nak kata apa, bukan nak promote tapi sendiri dah jatuh cinta  dengan brand Apple lama dah .. Lagi pun we already get used with IPad & Mini IPad so it's good to have IPhone 6 too .. 

Ok lah .. Tak nak cerita lebih nanti ada yang jealous pulak .. If korang ada rezeki memang teringin nak pakai handphone mahal, you may choose Iphone coz very friendly user .. So far tak nampak lagi keburukannya.. Hopefully Syikin pakai phone nie dalam jangkamasa yang lama .. Insya Allah .. Amin ..

Alright.. See uols soon ... Bye ..


I Love IPhone 6,
Syikin Salleh