Friday, 17 April 2015

Premium Beautiful Expert Photoshoot for TDC Selatan


Assalamualaikum uols ..

Bulan April nie banyak betul activiti tapi tak berkesempatan nak update semua ..
So kita share one by one lah ye ..

Last weekend on 12th April, TDC Selatan ada sessi photoshoot for Premium Beautiful Expert which is one of the project in The Diamond Circle .. Alhamdulillah ... All went well .. From makeup, their outfit and the photographer too ..

Most of them memang first experience buat photoshoot macam nie so memang semua partners excited semacam ..Yang
 paling best sekali bila masing-masing nampak berbeza sangat bila dah siap mekap .. Hehehe ..



Ada jugak yang sampai Syikin tak kenal lepas diorang dah siap mekap .. Hohoho ..
Sabar je lah kan .. Tapi semua dah nampak macam retis tau uols .. Heheheh.. Jeles sungguh tak dapat mekap hari tue .. Huhuhuhu ... Tapi tak pe lah ... As long everyone satisfied with the makeup pun dah buat Syikin rasa happy .. Syukur Alhamdulillah .. 




On that day, Syikin jadi koreographer aka director - ajar all the partners how to pose in front the lense .. Mummy Norain and Faeza jadi stylist .. Imagine ada 12 orang "model" kitorang kena assist .. Serius berpeluh macam apa tapi seronok tau uols .. Macam-macam kerenah diorang nie tapi semua happening and sporting .. So sangat lah senang nak bekerjasama ..

The Photographer also sangat sporting and happening jugak .. At least all the partners tak lah kekok sangat nak buat pose apa ..


Ok jom kita tengok gambar yang Syikin candid masa diorang tengah shoot ..
Ada yang masa awal-awal tak tahu nak buat gaya apa.. Bila dah panas tak nak berenti pula ... Hehehehe









Frankly speaking, everyone look gorgeous on that day .., sangat-sangat cantik .. Macam tak percaya yang semuanya nie Mak Mak orang .. Hihihi .. 



Haha... Tak nak ketinggalan nak jugak kan posing walaupun bukan dengan kamera photoG ... 


12 gorgeous ladies of Premium Beautiful Expert in action .. Semua dah macam model masa nie .. Dah tak kaku depan kamera .. 



Coordinator pun tak nak lepaskan peluang ambil gambar with all the partners .. Masa nie dah nak habis sessi photoshoot .. Everyone are happy ..


Wrap up from the team and the photographers .. The best moment ever .. Ada yang dah kena sawan camera  macam kitorang bertiga .. Hehehe ..



Last but not least ... Ini lah muka-muka orang kuat hari tue .. Macam-macam experience yang kitorang dapat .. Yang penting semua orang happy and puas hati .. Alhamdulillah..

Next, kita tunggu hasil gambar dari photoshoot pula ya ..

Will share with uols soon ..

See ya ..


Lots of love,
Syikin Salleh