Sunday, 10 May 2015

SELAMAT HARI IBU

Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ...
This week mostly ramai yang celebrate Mothers Day kan .. Ada yang bawa their mothers pergi makan, shopping, jalan-jalan and etc .. And ada juga yang celebrate di rumah, cooked for mom, tolong kemas rumah, special treat for Mom and etc... Alhamdulillah.. I'm pretty sure ramai ibu-ibu yang senyum gembira semalam kan ..

Just wanna share with u, semalam after Alya Zahra back from school, she gave me her handmade wishes card .. 





So sweet kan ... Terharu sungguh .. Siap lukis gambar Mama .. Hehehe .. Thank you sweetheart.. 

Another sweet moment semalam, dapat bunga carnation dari Staff Vivo Aeon Bukit Indah .. Kebetulan semalam ada appointment with my team.. Memang full house restaurant tue semalam. Tak sangka pula boleh dapat bunga .. Hehehe .. Terasa diri nie sangat di hargai .. Hahaha ...



Alhamdulillah... Being a mother not easy as what we see .. Kita tengok Mak kita jaga kita nampak macam senang je kan .. Bila part kita dah jadi Mak pula, baru lah tahu cabarannya macam mana .. What ever it is .. We always need to be strong, kena banyak bersabar dan mohon oada Allah di beri kekuatan dan kesabaran dalam mendidik anak-anak ..



I am proud to be a mother for my kids ..  This os the most precious moment that you will appreciate it the whole life ..

Happy Mothers Day to my Mom Fatimah Hj Katan and my mother in law Rahmah bte Ahmad .. And also to all mothers in the world .. Jasa kalian hanya Allah yang mampu membalasnya ..


See you soon ...

Love,
Syikin Salleh




Wednesday, 6 May 2015

TOP 5 TESTIMONY PREMIUM BEAUTIFUL YANG BUAT ANDA NANGIS

Assalamualaikum ..

Hola uols ...
Hari nie Syikin nak share 5 TESTIMONI terbaru yang bila uols sendiri tengok mesti uols nangis ... Even my self pun nak nangis jugak bila tengok perubahan ketara diorang nie bila pakai Premium Beautiful Corset ...

Syikin tak nak cerita panjang lagi ... Jom korang tengok sendiri ..

TESTIMONI 1


Seriously, syikin memang jeles tengok perubahan ketara Rosmini after she start wearing Premium Beautiful Corset and also Set Kurus Bajet .. Not only she lose weight, her body figure also sangat slim and cantik .. From top to toe semua dah kecik .. She look gorgeous than before kan!! ... Just consistent wear Premium Beautiful and consume Set Kurus Bajet she manage to lose weight and slim too .. Awesome!!


TESTIMONI 2


Si tinggi lampai Olyn nie dah pakai PB more than 7 years .. Now her body figure dah macam model okeh ... Siapa kata Mum with 2 kids tak boleh kurus and cantik macam model? now dah ada bukti .. Uols boleh buka mata besar-besar and tengok sendiri perubahannya .. She look very stunning and nampak lagi muda dari usia dia yang sebenar .. Well done Olyn!!


TESTIMONI 3


Sekarang nie, dah tak boleh bagi alasan badan tak boleh nak kurus or dah tak de cara lagi nak turunkan berat badan .. Look at Yana picture before and after ..  Sangat berbeza kan!! Berkat sabar and usaha beliau, hanya dengan Premium Beautiful Corset and Set Kurus Bajet plus exercise, Yana dah berjaya kuruskan badan and she even look gorgeous .. 
Bayangkan sebelum nie kena pakai baju size L or XL now dah boleh pakai size M .. Confirm bangga kan bila dah turun banyak size .. Nak bergaya pakai dress apa-apa pun dah tak perlu risau .. Kudos to Yana !! 


TESTIMONI 4


Look at Nad transformation .. Kalau uols tak nangis tak tahu lah kan .. Nad also consistent pakai Premium Beautiful Corset and consume Set Kurus Bajet .. Her body shape look perfect, peha, pinggul and pinggang dah mengecil compare than before and she look pretty too ...


TESTIMONI 5


Last but not least, Si cantik manis Yong yang semakin kurus ... No more chubby face, badan berisi .. Now dah transform jadi kurus jugak .. Ini bukan lagi rahsia sebab Yong pun amalkan Set Kurus Bajet and pakai Premium Beautiful Corset juga .. Congrats Yong!!

All these testimonies are actually mostly from our Geng Diet TDC and Geng Diet Glam project which is our support group to help our team members to lose weight healthily ..

And as uols know our secret weapon how they can lose weight and get their shape back is just with Premium Beautiful Corset and also Set Kurus Bajet ..





If uols nak cuba our "secret weapon" nie .. Feel free to contact me at 0137220143 and I am happy to give a free consultation to uols ...

Jom Kurus secara sihat dengan Premium Beautiful Corset and jangan lupa Set Kurus Bajet juga ..


See uols at next entry ...


Love,
Syikin Salleh