Sunday, 10 May 2015

SELAMAT HARI IBU

Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ...
This week mostly ramai yang celebrate Mothers Day kan .. Ada yang bawa their mothers pergi makan, shopping, jalan-jalan and etc .. And ada juga yang celebrate di rumah, cooked for mom, tolong kemas rumah, special treat for Mom and etc... Alhamdulillah.. I'm pretty sure ramai ibu-ibu yang senyum gembira semalam kan ..

Just wanna share with u, semalam after Alya Zahra back from school, she gave me her handmade wishes card .. 





So sweet kan ... Terharu sungguh .. Siap lukis gambar Mama .. Hehehe .. Thank you sweetheart.. 

Another sweet moment semalam, dapat bunga carnation dari Staff Vivo Aeon Bukit Indah .. Kebetulan semalam ada appointment with my team.. Memang full house restaurant tue semalam. Tak sangka pula boleh dapat bunga .. Hehehe .. Terasa diri nie sangat di hargai .. Hahaha ...



Alhamdulillah... Being a mother not easy as what we see .. Kita tengok Mak kita jaga kita nampak macam senang je kan .. Bila part kita dah jadi Mak pula, baru lah tahu cabarannya macam mana .. What ever it is .. We always need to be strong, kena banyak bersabar dan mohon oada Allah di beri kekuatan dan kesabaran dalam mendidik anak-anak ..



I am proud to be a mother for my kids ..  This os the most precious moment that you will appreciate it the whole life ..

Happy Mothers Day to my Mom Fatimah Hj Katan and my mother in law Rahmah bte Ahmad .. And also to all mothers in the world .. Jasa kalian hanya Allah yang mampu membalasnya ..


See you soon ...

Love,
Syikin Salleh