Saturday, 11 July 2015

6 Sebab Kenapa Perlu ada SET KURUS BAJET ketika musim raya.

Assalamualaikum wbt.

Hola uols .. Masih mood beraya kan!! Hari ini Syikin nak share 6 sebab kenapa uols  kena beli Set Kurus Bajet ketika musim raya 



1) ada mcm-mcm jenis lauk pauk, rendang, ketupat, lemang yang akan kita makan dari pagi sampai lah ke malam



2) kuih-muih yang pelbagai sampai bertelap-telap kita makan .. Kalau kuih favorite confirm lagi banyak yang kita makan kan .. 



3) macam-macam jenis air yang kita minum .. Sehari beraya sampai 5 atau 6 buah rumah, berapa banyak gelen air yang uols dah telan 



4) open house/reunion yang akan buat uols makan tanpa henti tiap2 minggu .. Maklumlah.. Raya kan sebulan .. 😄😄



5) lumrah berat badan akan naik 2 kilo eventhough baru 2 hari beraya .. 
Cuba uols kali kan 30 hari .. Berganda-ganda berat uols naik .. 



6) potensi untuk dapat penyakit kencing manis, darah tinggi atau biasanya obesiti sangat tinggi .. Makanya bermulalah bermacam-macam penyakit yang singgah pada badan kita nanti ..
Cuba kira berapa banyak kalori setiap hidangan uols ambil .. If you didnt control what you eat, masalah kesihatan akan timbul .. 

Sebab tue penting kena ada Set Kurus Bajet raya nanti so tiap2 hari boleh DETOX , CONTROL PEMAKANAN,  and takde masalah berat badan naik sepanjang raya nie .. 






Jom cepat2 order dgn Syikin sebelum berat uols semakin bertambah. Contact Syikin at 0137220143 to order .. 

See uols soon ..


Love,
Syikin Salleh