Monday, 7 December 2015

PURCHASE YOUR PREMIUM BEAUTIFUL WITH AEON AS LOW RM98 PER MONTH

IAssalamualaikum wbt ..

Hola uols ...

Sekarang kita ada cara mudah untuk anda dapatkan set Premium Beautiful ..
Those yang tak cukup cash atau tiada credit card, uols boleh apply menggunakan Aeon Credit .. 




Yup, with Aeon Credit, semua orang mampu memiliki Premium Beautiful Corset . Those yang dah lama sangat mengidam nak pakai Premium Beautiful, now dah ada cara untuk uols dapatkannya ..
 



Impian uols yang selama nie tertangguh, sekarang dah boleh ditunaikan ..
Hanya RM98++ sebulan, anda mampu mendapatkannya .. 



Another GOOD NEWS to share, setiap pembelian dengan Aeon Credit juga turut berpeluang mendapat rebat dan juga bonus ..

Do contact me at 0137220143 for further details ... Grab this promo before end of December  2015.

With Love,
Syikin Salleh


Thursday, 3 December 2015

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL JIMAT RM600-RM1500

Assalamualaikum wbt ...

Hola uols ...

Syikin nak inform, sekarang nie masih lagi ada rebate untuk Premium Beautiful Corset ... Kiranya berita baik untuk uols lah kan ... 




Promosi Rebate di lanjutkan hingga hujung bulan nie ... Memang peluang terbaik untuk uols beli Premium Beautiful dengan harga yang jauh lebih jimat dan murah ..



Tak kira lah sama ada uols nak beli Premium Beautiful Classic atau Premium Beautiful Elegance, both still ada rebate ..

Sangat berbaloi if uols beli sekarang sebab akan datang belum tentu akan dapat promo jimat nie lagi .. 

Another additional good news, Syikin ada  FREE GIFT untuk setiap pembelian Premium Beautiful Corset ..


Wait no more uols .. Lets start to lose weight and reshape with Premium Beautiful Corset .. Selain itu, banyak kelebihan dari segi kesihatan yang uols akan dapat ..

Contact Syikin sekarang untuk dapatkan promosi ini!! Dial 0137220143 for further assistance!!


With Love,
Syikin Salleh



Wednesday, 2 December 2015

MY AMAZING TRANSFORMATION WITH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Assalamualaikum wbt ...

Hola uols ...

Pernah tak terfikir, betul ke pakai Premium Beautiful Corset nie boleh ubah kehidupan seseorang? Masa awal-awal pakai Premium Beautiful, Syikin just nampak orang lain yang transform after they wear PB .. Maklumlah kan .. Masa tue keyakinan diri kurang, selalu rasa diri Syikin nie tak mungkin boleh transform seperti yang lain .. 

But now, tak perlu di sangkalkan lagi .. Sekarang nie, Syikin sendiri jadi "testimoni bergerak" .. Hehehe .. Nak tengok macam mana perubahan Syikin after a few years wearing Premium Beautiful and consume Set Kurus Bajet ?
Here you go ...




Ye saya pernah gemuk dulu ... Bukan sikit2 gemuknya .. Huhuhu ... Bila tengok gambar sendiri, teringat masa tue memang tak de kesedaran nak kurus .. Mungkin ada tapi semangat tue kurang .. Geng nak kurus pun tak ramai and kejap-kejap je konon-kononnya berdiet ..


Masa gemuk nie lah macam-macam penyakit datang .. migrain, period pain, sakit lutut and tumit, sakit belakang, stress and etc ..

Nak bangun pun tak larat ... Dahsyatnya, umur belum 30 tapi dah rasa mcm 40an, muka pun nampak lagi tua .. Dah lah en.suami nie awet muda je memanjang .. Mana nak letak muka? 🙈🙈


Alhamdulillah .. Kesedaran tue timbul bila tetiba semangat nak kurus mencanak-canak ... Syikin start pakai #premiumbeautifulcorset .. Consume #setkurusbajet .. Join pula #gengdietglam .. At the same time #SHOM      Ada juga product untuk kecantikan + kesihatan .. Tak salah kalau usaha dan cuba kan .. Lebih-lebih lagi bila kita CONSISTENT & SABAR ... Pastinya hasil dari berkat sabar & konsistent itu sangat berbaloi ...



This year, i am definitely happy with my transformation .. Even belum sampai tahap kurus macam anak dara dulu but at least ada banyak perubahan kan? 



I wonder if i still doing the same thing sebelum jumpa business nie and tak pakai #premiumbeautifulcorset mcm mana rupa agaknya ... Aduih .. Seram nak fikir .. 😂😂😅 ...


I am sharing this coz i care ... Syikin dah lalui semua nie .. There is always hope for us to change .. Berubah untuk jadi yang lebih baik .. Remember, kesihatan kita, badan kita, semua nie amanah dari Allah untuk kita jaga .. 




To all my friend out there, lets start to keep fit and healthy .. Kesihatan dan kecantikan tue anugerah dari Ilahi, kena sama-sama jaga amanah dari Nya ..



If you all really interested nak cuba kurus and get shape with Premium Beautiful, do contact me at 0137220143 for free fitting and consultant ..

Special promo sepanjang bulan ini!!


Your Premium Beautiful Expert,
Syikin Salleh



Tuesday, 1 December 2015

READERS' CHOICE AWARDS 2015 : 8 PRODUCTS WIN FROM SHOM

Assalamualaikum wbt ..

Hola uols .. 

First of all, Syikin nak ucapkan TAHNIAH kepada SHOM ( Sahajidah Hai-O Marketing) kerana telah berjaya memenangi anugerah Readers' Choice Awards 2015. Kali ini ada 8 products keluaran syarikat telah berjaya memenangi untuk 8 kategori ..

Nak tahu apa 8 produk dan kategori apa? Jom kita tengok ..

1) BEST BODY SHAPING LINGERIE



PREMIUM BEAUTIFUL CORSET memang diakui oleh ramai pengguna bahawa ianya sangat bagus dari segi pembentukan badan plus ianya memang bagus untuk kesihatan juga .. Dengan teknologi Far Infra Red ianya mampu untuk meningkatkan tahap kesihatan pengguna.. With Premium Beautiful, anda boleh jimat berganda-ganda kerana ianya tahan lama bertahun-tahun dan menjimatkan kos .. Nak kurus dengan mudah tanpa sebarang suntikan, pembedahan, atau pun tidak perlu ke mana-mana slimming centre, maka Premium Beautiful Corset ialah pilihan yang tepat untuk anda .. 


2) BEST WATER PURIFICATION SYSTEM


Bio-Evolve Water Purification System sedang hebat diperkatakan sekarang ..
Nak dapatkan air yang bersih dan berkualiti serta memberi tenaga dan membantu membaik pulih kesihatan kita, pilihlah Bio-Evolve .. Setiap isi rumah memang wajib ada satu Bio-Evolve ..


3) BEST NOURISHING SHAMPOO


SHAMPOO MARINE ESSENCE sangat sesuai dengan semua jenis rambut yang bermasalah seperti kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala, rambut rosak dll .. Sangat disyorkan untuk anda cuba shampoo ini .. 


4) BEST NOURISHING BODY WASH



MARINE ESSENCE BODY WASH juga sesuai untuk semua jenis kulit, baunya turut segar dan wangi .. Bagi mereka yang menginginkan kelainan, boleh mencuba body wash ini .. Kulit terasa lembut dan badan terasa segar selepas mandi .. Baunya yang wangi dan menyegarkan mampu menghilangkan rasa stress dan keletihan setelah seharian penat bekerja


5) BEST BEAUTY BAR


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR atau di kenali sebagai SABUN HIJAU sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit yang sensitive seperti eczema, badan berbau, berjerawat dll .. Thi tip to toe beauty bar boleh di gunakan oleh pelbagai usia .. Kandungan garam buluh di dalam sabun ini mampu memulihkan pesakit kulit yang sensitif, melembapkan kulit dll .. 


6) BEST ANTI-BACTERIAL PANTY LINER


BIO SELEZA PANTY LINER yang diperbuat dari 100% kapas mampu memberi keselesaan kepada semua wanita .. Fungsi biovelocity yang ada pada bioseleza juga mampu memulihkan segala masalah dalaman wanita seperti keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut, serta masalah hormon dan lain-lain lagi .. The only feminine pad who help to protect womens health .. 

7) BEST ANTI BACTERIAL SANITARY PAD ( DAY )


BIO SELEZA FEMININE PAD DAYSAFE sangat selesa di pakai .. Walaupun nipis akan tetapi mampu serap tanpa sebarang kebocoran .. Walaupun heavy flow tetap mampu menampung, tiada bau, walaupun aktif seharian tetap rasa selesa seperti hari-hari biasa .. 


8) BEST ANTI BACTERIAL SANITARY PAD ( NIGHT )

BIO SELEZA FEMININE PAD ( NIGHT SAFE ) juga mampu menyerap dengan lebih berkesan tanpa sebarang kebocoran terutama ketika heavy flow .. 
Sepanjang malam boleh tidur nyenyak dan selesa .. 


Jika anda berminat untuk cuba ke semua  produk ini, boleh contact Syikin untuk order .. 0137220143 


Special offers sepanjang bulan ini ...

Tahniah sekali lagi untuk SHOM 


With Love,
Syikin Salleh