Wednesday, 2 December 2015

MY AMAZING TRANSFORMATION WITH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Assalamualaikum wbt ...

Hola uols ...

Pernah tak terfikir, betul ke pakai Premium Beautiful Corset nie boleh ubah kehidupan seseorang? Masa awal-awal pakai Premium Beautiful, Syikin just nampak orang lain yang transform after they wear PB .. Maklumlah kan .. Masa tue keyakinan diri kurang, selalu rasa diri Syikin nie tak mungkin boleh transform seperti yang lain .. 

But now, tak perlu di sangkalkan lagi .. Sekarang nie, Syikin sendiri jadi "testimoni bergerak" .. Hehehe .. Nak tengok macam mana perubahan Syikin after a few years wearing Premium Beautiful and consume Set Kurus Bajet ?
Here you go ...




Ye saya pernah gemuk dulu ... Bukan sikit2 gemuknya .. Huhuhu ... Bila tengok gambar sendiri, teringat masa tue memang tak de kesedaran nak kurus .. Mungkin ada tapi semangat tue kurang .. Geng nak kurus pun tak ramai and kejap-kejap je konon-kononnya berdiet ..


Masa gemuk nie lah macam-macam penyakit datang .. migrain, period pain, sakit lutut and tumit, sakit belakang, stress and etc ..

Nak bangun pun tak larat ... Dahsyatnya, umur belum 30 tapi dah rasa mcm 40an, muka pun nampak lagi tua .. Dah lah en.suami nie awet muda je memanjang .. Mana nak letak muka? 🙈🙈


Alhamdulillah .. Kesedaran tue timbul bila tetiba semangat nak kurus mencanak-canak ... Syikin start pakai #premiumbeautifulcorset .. Consume #setkurusbajet .. Join pula #gengdietglam .. At the same time #SHOM      Ada juga product untuk kecantikan + kesihatan .. Tak salah kalau usaha dan cuba kan .. Lebih-lebih lagi bila kita CONSISTENT & SABAR ... Pastinya hasil dari berkat sabar & konsistent itu sangat berbaloi ...



This year, i am definitely happy with my transformation .. Even belum sampai tahap kurus macam anak dara dulu but at least ada banyak perubahan kan? 



I wonder if i still doing the same thing sebelum jumpa business nie and tak pakai #premiumbeautifulcorset mcm mana rupa agaknya ... Aduih .. Seram nak fikir .. 😂😂😅 ...


I am sharing this coz i care ... Syikin dah lalui semua nie .. There is always hope for us to change .. Berubah untuk jadi yang lebih baik .. Remember, kesihatan kita, badan kita, semua nie amanah dari Allah untuk kita jaga .. 




To all my friend out there, lets start to keep fit and healthy .. Kesihatan dan kecantikan tue anugerah dari Ilahi, kena sama-sama jaga amanah dari Nya ..



If you all really interested nak cuba kurus and get shape with Premium Beautiful, do contact me at 0137220143 for free fitting and consultant ..

Special promo sepanjang bulan ini!!


Your Premium Beautiful Expert,
Syikin Salleh