Saturday, 16 January 2016

DEMAM DILWALE : TIPS NAK KURUS & CANTIK MACAM KAJOL

Assalamualaikum wbt.

Hola uols ...

Siapa yang dah tengok movie Dilwale? Last few weeks ramai jugak yang update and share kat social media masing-masing excited dah tengok movie tue.. Siap ada yang repeat tengok berulang-ulang kali tue .. Terbaik lah uols .. Ada macam-macam response and feedback yang Syikin baca and mostly ramai yang puas hati especially bila dapat tengok Hero and Heroin kesayangan kan .. 

Anyway, kat sini Syikin bukan nak cerita pasal movie tue .. Tapi nak cerita betapa makin cantiknya Kajol.. Kalau nak dibandingkan dengan previous movie yang dia berlakon, memang jauh berbeza  dengan sekarang .. 



Ingat tak ini movie apa? 
Ini movie Dilwale Dulhania Le Jayenge tahun 1995 .. Dah 20 tahun movie nie uols and masa nie umur Kajol baru 21 tahun .. Ayu je kan .. Masa muda remaja nie tau .. 



Nah ... Our latest Kajol version baru yang lagi super cun and sangat gojes .. Ini baru lah Hot Mama okeh ... Umur dah 41 tahun tapi makin muda .. Syikin sendiri tengok pun sangat impress with her transformation .. Rasa macam " eh, aku lagi muda dari dia tapi dia lagi nampak muda  dari aku " ... Haaa .. Sentap okeh .. Korang yang dah tengok movie latest Dilwale lagi lah excited and kagum kan ..
Mesti korang pun berangan sama nak cantik and kurus macam dia ..




As usual mesti lah ramai tertanya-tanya macam mana Kajol boleh kurus dan makin cantik even dah kahwin and dah ada anak 2 .. So, here are the routine yang Kajol buat katanya .. 

1) exercise
2) good lifestyle
3) good diet 

Tapi tak semua lah kita-kita nie yang sentiasa sibuk dapat buat semua routine nie kan .. So now, kat sini, Syikin nak share another tips untuk uols yang nak kurus & cantik meletop macam Kajol nie .. 

STEP 1 - Pakai Premium Beautiful Corset


Korang kalau pakai Premium Beautiful, confirm body shape memang akan cantik. Tak kisah lah apa jua size badan korang yang pastinya bentuk badan automatik terbentuk cantik sebab badan kita dah ada acuan yang betul. So, segala lemak-lemak yang dah bertahun-tahun kita simpan tue pun dah tak nampak lepas je pakai Premium Beautiful .. And bila kita konsisten pakai even for few years pun nanti, semua lemak-lemak yang "bersepah" tue dah terletak cantik kat tempat dia yang sebetulnya. Haaa .. Menarik kan!! 


STEP 2 - Consume Set Kurus Bajet


Kenapa kena detox? Cuba check dah berapa lama kita hidup and dah berapa banyak kita makan makanan yang kurang berkhasiat and ada tak kita detox setiap hari? Kalau uols nak tahu, tempat yang paling banyak asid atau toksin atau lemak tak tepu adalah di bahagian perut dan usus. Kalau usus tak bersih dan kurang sihat, proses penurunan berat badan memang akan kurang berhasil. Sebab tue, kalau nak kurus, detox tue paling penting. Kalau makan ubat kurus banyak macam mana pun tapi tak detox memang lah tak menjadi uols .. That is why, Syikin suggest uols untuk consume Set Kurus Bajet untuk bantu uols detox untuk menurunkan berat badan .. Remember, dalaman sihat, luaran pun akan jadi sihat juga .. 


STEP 3 - Sapu Bio Ever Plus


Ini ialah krim anti-ageing yang terbaik kat Malaysia sekarang nie .. Cuma calit dan sapu di lengan, leher dah nampak immediate effect kesannya. Selain tue, Bio Ever Plus pun boleh bantu runcingkan muka, kecilkan lengan, perut dan juga peha .. Kesan jangka panjang bila pakai Bio Ever Plus nie boleh buat kita nampak awet muda .. 10 tahun muda dari umur asal kita .. Hebat kan!! 
Tak perlu nak buat plastic surgery, suntik botox, sedut lemak dan sebagainya.. Jimat kos okeh.. 


Now, dapat bayangkan tak this 3 combinations of produk boleh bantu uols untuk kurus, cantik dan lebih sihat dari sebelum nie .. And for your information, Kos nak cantik guna PB + Set Kurus Bajet + Bio Ever Plus adalah jauh lebih murah, selamat dan berbaloi untuk jangka masa panjang juga .. 

Berminat nak cuba? Nak cantik & kurus macam Kajol kan?  Uols boleh contact Syikin 013-7220143 for more assistance and for further consult. 

Marilah kita lebih sihat, kurus dan cantik bersama-sama 

Salam Gerua dari saya ..

With Love,
Syikin Salleh


Friday, 15 January 2016

8 TESTIMONI TERBARU BIO EVER PLUS

Assalamualaikum ..

Seperti yang dijanjikan, hari ini Syikin nak share dengan uols beberapa testimoni dari Bio Ever Plus .. 

Kita ada pelbagai testimoni yang berlainan di mana tak semuanya tentang kecantikan tetapi ada kaitan dengan kesihatan juga ..

Tanpa berlengah masa lagi, jom kita tengok hasil testimoni dari Bio Ever Plus 

1) Combination with Premium Beautiful & Bio Ever Plus 


Iezzah berjaya turunkan berat dari 54kg to 44.6kg dalam masa 3 bulan. Combination PB + Bio Ever Plus mengoptimumkan kesan penurunan berat badan 


2) Pipi kembali anjal & kedut bawah mata berkurangan


Selepas sapu Bio Ever di bahagian lengan dan leher, selepas 10 saat terus nampak perubahan ketara di bahagian pipi dan bawah mata. Muka juga kelihatan lebih cerah dari sebelum ini


3) Lemak di dagu hilang & kulit muka lebih anjal


Instant result after 10 minutes, lemakdi bahagian dagu hilang and muka juga kelihatan anjal. Sangat sesuai untuk mereka yang mahu meruncingkan muka dan ingin membuang double chin ..

4) Asthma berkurangan

Selepas 5 minit sapu Bio Ever Plus, asthma anak berkurangan tanpa menggunakan puff . Bio Ever Plus juga sesuai untuk bayi dan kanak-kanak.


5) kurangkan sakit bahu & lutut

Bio Ever Plus memang sesuai untuk mereka yang selalu sakit di bahu dan juga sendi. Hanya sapu dan urut di bahagian yang sakit, dalam masa beberapa minit sakit akan berkurangan.


6) Jangkitan Kuman di Paru-paru berkurangan


Salah satu option untuk mengurangkan jangkitan, boleh cuba Bio Ever Plus. Memang berbaloi jika setiap rumah ada Bio Eve Plus.

7) Selsema pulih dan tiada kahak 


Anak-anak yang kerap selsema dan batuk juga boleh sapu Bio Ever Plus
. Ibu-ibu mesti rasa lega jika anak-anak cepat sembuh kan!

8) Bantu kurangkan selsema 


Selsema berkurangan selepas 10 minit sapu Bio Ever Plus. Amazing rite! 


Kalau uols berminat nak cuba, boleh contact Syikin untuk order. This multipurpose cream memang sangat berguna untuk seisi rumah.

Contact Syikin at 0137220143


See you soon!! 


With Love,
Syikin Salleh



Thursday, 14 January 2016

BIO EVER PLUS : KRIM AWET MUDA

Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ...

Hari nie Syikin nak kongsi dengan anda semua produk terbaru dari SHOM. 
Memperkenalkan BIO EVER PLUS. Ada yang panggil KRIM AWET MUDA, KRIM BOTOX, SUSUK MODEN dan banyak lagi lah. Yang pastinya, Bio Ever Plus nie memang banyak kegunaannya selain untuk nak cantikkan muka sahaja .. 




Apa ramuan istimewa Bio Ever Plus ini sehingga membuatkan ramai yang dah jatuh cinta? Jom kita tengok ...

DIRUMUS KHAS DENGAN

a) Kacang Soya Liar ( Glycine Soja )
b) Pegaga ( Centella Asiatica )
c) Wild Yam ( Discorea Villosa )
d) Japanese Long Life Grass ( Chou-mei-sou )

TURUT DIPERKAYA DENGAN

a) Vitamin B3
b) Vitamin E
c) Ekstrak pokok Candeia Brazil
d) Kolagen boleh larut 





Dengar cerita, Bio Ever Plus nie ada 1001 kebaikan. Bukan setakat nak tegangkan muka sahaja, tetapi boleh membantu atasi bermacam jenis penyakit. Nak tahu apa dia?

BIO EVER PLUS BERKESAN UNTUK :

1. Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan
2. Menangani masalah jerawat dan jeragat (tak perlu pergi spa lagi)
3. Menegangkan payudara
4. Merawat luka dengan cepat (Insyallah dalam 5 hari dah sembuh)
5. Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
6. Sakit kepala (tak perlu panadol)
7. Asma (tak perlu lagi cari hati unta kering)
8. Menstabilkan berat badan
9. Menstabilkan kitaran haid (terbaik untuk wanita)
10. Merawat sakit sendi dan saraf
11. Buang air tak lawas
12. Luka untuk kencing manis
13. Katarak
14. Angin pasang
15. Darah tinggi dan sakit pinggang
16. Resdung
17. Membantu mendapatkan ZURIAT kepada yang sukar dapat zuriat
18. Senggugut
19. Sakit saraf
20. Batu karang
21. Kulit sensitif
23. Angin ahmar
24. Ketagih rokok
25. Payudara kecil
26. Lumpuh
27. Ketulan tiroid
28. Masalah kecantikkan
29. Kulit mengendur
30. Buasir
31. Sakit lutut
32. Rabun
33. Keguguran
34. Uban
35. Prestasi seksual merosot
36. Masalah kesihatan
37. Melegakan batuk & selsema 


Amazing rite!! Hanya dengan calit-calit, sapu di bahagian tertentu dah boleh nampak immediate effect. Bio Ever Plus sangat sesuai digunakan oleh seisi rumah dari bayi hingga lah yang sudah berusia. 

Uols nak tahu bagaimana cara untuk sapu dan massage? No worries, Syikin share gambar macam mana nak sapu ye .. 


CARA KEGUNAAN BIO EVER PLUS

Urut dalam gerakan berpusing sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut: 

♡ Sakit kepala / Migrain - Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk. 

♡ Meningkatkan kecergasan otak / IQ - Tengkuk & belakang badan. 

♡ Rambut gugur / botak / beruban - Akar rambut / kulit kepala. 

♡ Sakit mata / katarak / berselaput / rabun - Sekeliling mata

♡ Resdung / selsema - Sekitar hidung dan leher

♡ Asma / Tidur berdengkur - Sekitar hidung, leher & dada

♡ Jerawat / jeragat - Sekitar leher

♡ Penegangan muka - Sekitar leher

♡ Sakit gigi / gusi / mata ikan - Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi)

♡ Berhenti merokok - Leher & dada

♡ Tiroid / sakit tekak - Leher

♡ Batuk - Leher & dada 

♡ Sakit jantung / dada / darah tinggi - Dada & belakang badan

♡ Kencing manis - Kawasan "pankreas" (antara perut & dada). Jika telah luka / busuk / hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.

♡ Memantap dan menegangkan payudara –sapu disekitar payudara

♡ Menegangkan kulit muka, mencerahkan eye bag, mengurangkan garis kedut, mengurangkan lendut muka dan menaikkan cheek bone – lengan, seluruh leher.

♡ SEX : Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha.

♡ SEX:Wanita - Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif.



Memang menarik kan produk SHOM ni. The best part, within 10 seconds uols dah nampak perubahannya. The only krim multipurpose yang memberi banyak manfaat untuk semua. 
Uols jangan ketinggalan nak dapatkan Bio Ever Plus.

Jika berminat nak cuba dan nak order,jangan  segan-segan contact Syikin ye .. 
 
Just dial 0137220143 ..

Next entry Syikin akan share our latest testimony to uols ..

See ya!

With Love,
Syikin Salleh

Tuesday, 12 January 2016

KELEBIHAN BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



HELLO HOT MAMA!! 

Wanna look great even during confinement? 

Masa berpantang ialah masa untuk kita fokus pada kesihatan dan diri kita .. 40 hari berpantang memang banyak yang nak kita jaga .. Nak pulihkan dalaman cth nak kecutkan rahim selepas bersalin, luka-luka selepas bersalin and etc .. Pada masa yang sama juga kita pun nak dapatkan bentuk badan kita yang dulu kan .. Tetapi macam mana nak dapatkan semua tue serentak? 

Of course, jawapannya ialah dengan memakai #premiumbeautifulcorset .. 




Apa fungsi #premiumbeautiful untuk mereka yang berpantang?

1. Mengeluarkan angin dalam badan
2. Mengecutkan dan memperkemaskan semual rahim yang mengembang semasa mengandung
3. Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa bersalin
4. Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi 
5. Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
6. Mengeluarkan sisa kotoran dan air bisa ( menggantikan proses tangas) dari rahim
7. Menyokong ( menyengkak ) rahim dari jatuh
8. Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya ( menyeimbangkan semula hormon estrogen & progesteron )
9. Menghilangkan strecthmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut kerana kegatalan
10. Menghangatkan dalam badan 
11. Melancarkan proses pembuangan air besar ( mengelakkan sembelit )
12. Membanyakkan susu dan membantu mengelakkan dari bengkak susu
13. Merawat luka-luka di dalam rahim dan juga di luar 
14. Meningkatkan metabolisme dan membantu menurunkan berat dengan cepat
15. Membantu pembentukan badan dengan cepat ketika berpantang 


Haaa .. Nampak tak? Hanya dengan memakai Premium Beautiful Corset, bukan sahaja dapat kuruskan badan, malahan segalanya terjaga juga .. 

Now, uols dah ada pilihan untuk berpantang menggunakan Premium Beautiful. Memang berbaloi beli coz uols boleh continue pakai sampai bila-bila .. 




Even my self pernah ada pengalaman berpantang dengan bengkung biasa dan juga Premium Beautiful .. Syikin sangat berpuas hati dengan PB .. Bukan hanya kerana dapat menurunkan berat, malah lebih dari itu .. 



Ini dia my own testimoni selepas berpantang .. Memang berbeza kan! Even after 6 months still continue pakai PB untuk maintain my body shape and nak cuba kuruskan lagi macam zaman anak dara dulu .. Heheh ..

So, what are you waiting for .. Grab now coz kita ada special promo untuk uols .. 
Promosi rebate RM400 - RM600 masih ada lagi ..

Contact Syikin for free fitting or to consult  for measure at 0137220143

See uols soon!! 


With Love,
Syikin Salleh 
alya_ezikin@yahoo.com
Your Premium Beautiful Expert

Monday, 4 January 2016

Happy New Year 2016!

Assalamualaikum wbt ..


Alhamdulillah ... Hope tak terlambat Syikin nak wish Selamat Tahun Baru kepada anda semua ...
As usual, awal-awal tahun nie banyak lah senarai azam yang kita tulis .. Betul tak? 
Tak kisah lah apa jua yang uols rancangkan untuk capai tahun nie, yang penting tindakan kena lah seiring .. Actually, kalau uols nak sambung balik azam 2015 pun boleh juga .. Takde masalah, cuma mungkin kena berusaha berkali ganda dari tahun yang sebelumnya baru lah boleh capai target uols tue ...


Haaa ... Setuju tak? 
Tiap-tiap tahun pasang azam, tapi tak move on .. Takde perubahan sebab apa?  Dah terlalu selesa dengan keadaan kita .. Hakikatnya, no more comfort zone lagi sekarang nie ... Dah kena mula kan langkah keluar dari zon selesa tue .. 



Nampak tak? Masa awal-awal je kita rasa takut nak mulakan perubahan.. Tapi bila dah mulakan, dah nampak cara atau jalan, Insya Allah dengan niat yang betul kita boleh laksanakan .. Sebenarnya, lagi seram kalau tak de perubahan langsubg tau .. Orang lain dah maju ke depan, dah capai impian diorang, tapi kita kat takuk tue je .. Nak sampai bila kita dalam keadaan yang sama? 



Let go your fear!! Kenapa nak takut? Kita cuma nak ubah taraf hidup kita untuk jadi lebih baik .. Demi masa depan anak2 kita .. So, why afraid to change? 




Masa untuk berubah!! Kita cipta cerita kejayaan kita sendiri .. So many things to achieve in our life .. 



Jom kita jadikan tahun 2016 lebih bermakna dari tahun-tahun sebelum nie. Kita cipta memori terindah, cipta kejayaan demi kejayaan. Believe in yourself!! 

Salam Tahun Baru.
Welcome 2016.


With Love,
Syikin Salleh