Thursday, 14 January 2016

BIO EVER PLUS : KRIM AWET MUDA

Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ...

Hari nie Syikin nak kongsi dengan anda semua produk terbaru dari SHOM. 
Memperkenalkan BIO EVER PLUS. Ada yang panggil KRIM AWET MUDA, KRIM BOTOX, SUSUK MODEN dan banyak lagi lah. Yang pastinya, Bio Ever Plus nie memang banyak kegunaannya selain untuk nak cantikkan muka sahaja .. 




Apa ramuan istimewa Bio Ever Plus ini sehingga membuatkan ramai yang dah jatuh cinta? Jom kita tengok ...

DIRUMUS KHAS DENGAN

a) Kacang Soya Liar ( Glycine Soja )
b) Pegaga ( Centella Asiatica )
c) Wild Yam ( Discorea Villosa )
d) Japanese Long Life Grass ( Chou-mei-sou )

TURUT DIPERKAYA DENGAN

a) Vitamin B3
b) Vitamin E
c) Ekstrak pokok Candeia Brazil
d) Kolagen boleh larut 





Dengar cerita, Bio Ever Plus nie ada 1001 kebaikan. Bukan setakat nak tegangkan muka sahaja, tetapi boleh membantu atasi bermacam jenis penyakit. Nak tahu apa dia?

BIO EVER PLUS BERKESAN UNTUK :

1. Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan
2. Menangani masalah jerawat dan jeragat (tak perlu pergi spa lagi)
3. Menegangkan payudara
4. Merawat luka dengan cepat (Insyallah dalam 5 hari dah sembuh)
5. Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
6. Sakit kepala (tak perlu panadol)
7. Asma (tak perlu lagi cari hati unta kering)
8. Menstabilkan berat badan
9. Menstabilkan kitaran haid (terbaik untuk wanita)
10. Merawat sakit sendi dan saraf
11. Buang air tak lawas
12. Luka untuk kencing manis
13. Katarak
14. Angin pasang
15. Darah tinggi dan sakit pinggang
16. Resdung
17. Membantu mendapatkan ZURIAT kepada yang sukar dapat zuriat
18. Senggugut
19. Sakit saraf
20. Batu karang
21. Kulit sensitif
23. Angin ahmar
24. Ketagih rokok
25. Payudara kecil
26. Lumpuh
27. Ketulan tiroid
28. Masalah kecantikkan
29. Kulit mengendur
30. Buasir
31. Sakit lutut
32. Rabun
33. Keguguran
34. Uban
35. Prestasi seksual merosot
36. Masalah kesihatan
37. Melegakan batuk & selsema 


Amazing rite!! Hanya dengan calit-calit, sapu di bahagian tertentu dah boleh nampak immediate effect. Bio Ever Plus sangat sesuai digunakan oleh seisi rumah dari bayi hingga lah yang sudah berusia. 

Uols nak tahu bagaimana cara untuk sapu dan massage? No worries, Syikin share gambar macam mana nak sapu ye .. 


CARA KEGUNAAN BIO EVER PLUS

Urut dalam gerakan berpusing sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut: 

♡ Sakit kepala / Migrain - Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk. 

♡ Meningkatkan kecergasan otak / IQ - Tengkuk & belakang badan. 

♡ Rambut gugur / botak / beruban - Akar rambut / kulit kepala. 

♡ Sakit mata / katarak / berselaput / rabun - Sekeliling mata

♡ Resdung / selsema - Sekitar hidung dan leher

♡ Asma / Tidur berdengkur - Sekitar hidung, leher & dada

♡ Jerawat / jeragat - Sekitar leher

♡ Penegangan muka - Sekitar leher

♡ Sakit gigi / gusi / mata ikan - Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi)

♡ Berhenti merokok - Leher & dada

♡ Tiroid / sakit tekak - Leher

♡ Batuk - Leher & dada 

♡ Sakit jantung / dada / darah tinggi - Dada & belakang badan

♡ Kencing manis - Kawasan "pankreas" (antara perut & dada). Jika telah luka / busuk / hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.

♡ Memantap dan menegangkan payudara –sapu disekitar payudara

♡ Menegangkan kulit muka, mencerahkan eye bag, mengurangkan garis kedut, mengurangkan lendut muka dan menaikkan cheek bone – lengan, seluruh leher.

♡ SEX : Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha.

♡ SEX:Wanita - Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif.



Memang menarik kan produk SHOM ni. The best part, within 10 seconds uols dah nampak perubahannya. The only krim multipurpose yang memberi banyak manfaat untuk semua. 
Uols jangan ketinggalan nak dapatkan Bio Ever Plus.

Jika berminat nak cuba dan nak order,jangan  segan-segan contact Syikin ye .. 
 
Just dial 0137220143 ..

Next entry Syikin akan share our latest testimony to uols ..

See ya!

With Love,
Syikin Salleh