Saturday, 16 January 2016

DEMAM DILWALE : TIPS NAK KURUS & CANTIK MACAM KAJOL

Assalamualaikum wbt.

Hola uols ...

Siapa yang dah tengok movie Dilwale? Last few weeks ramai jugak yang update and share kat social media masing-masing excited dah tengok movie tue.. Siap ada yang repeat tengok berulang-ulang kali tue .. Terbaik lah uols .. Ada macam-macam response and feedback yang Syikin baca and mostly ramai yang puas hati especially bila dapat tengok Hero and Heroin kesayangan kan .. 

Anyway, kat sini Syikin bukan nak cerita pasal movie tue .. Tapi nak cerita betapa makin cantiknya Kajol.. Kalau nak dibandingkan dengan previous movie yang dia berlakon, memang jauh berbeza  dengan sekarang .. 



Ingat tak ini movie apa? 
Ini movie Dilwale Dulhania Le Jayenge tahun 1995 .. Dah 20 tahun movie nie uols and masa nie umur Kajol baru 21 tahun .. Ayu je kan .. Masa muda remaja nie tau .. 



Nah ... Our latest Kajol version baru yang lagi super cun and sangat gojes .. Ini baru lah Hot Mama okeh ... Umur dah 41 tahun tapi makin muda .. Syikin sendiri tengok pun sangat impress with her transformation .. Rasa macam " eh, aku lagi muda dari dia tapi dia lagi nampak muda  dari aku " ... Haaa .. Sentap okeh .. Korang yang dah tengok movie latest Dilwale lagi lah excited and kagum kan ..
Mesti korang pun berangan sama nak cantik and kurus macam dia ..




As usual mesti lah ramai tertanya-tanya macam mana Kajol boleh kurus dan makin cantik even dah kahwin and dah ada anak 2 .. So, here are the routine yang Kajol buat katanya .. 

1) exercise
2) good lifestyle
3) good diet 

Tapi tak semua lah kita-kita nie yang sentiasa sibuk dapat buat semua routine nie kan .. So now, kat sini, Syikin nak share another tips untuk uols yang nak kurus & cantik meletop macam Kajol nie .. 

STEP 1 - Pakai Premium Beautiful Corset


Korang kalau pakai Premium Beautiful, confirm body shape memang akan cantik. Tak kisah lah apa jua size badan korang yang pastinya bentuk badan automatik terbentuk cantik sebab badan kita dah ada acuan yang betul. So, segala lemak-lemak yang dah bertahun-tahun kita simpan tue pun dah tak nampak lepas je pakai Premium Beautiful .. And bila kita konsisten pakai even for few years pun nanti, semua lemak-lemak yang "bersepah" tue dah terletak cantik kat tempat dia yang sebetulnya. Haaa .. Menarik kan!! 


STEP 2 - Consume Set Kurus Bajet


Kenapa kena detox? Cuba check dah berapa lama kita hidup and dah berapa banyak kita makan makanan yang kurang berkhasiat and ada tak kita detox setiap hari? Kalau uols nak tahu, tempat yang paling banyak asid atau toksin atau lemak tak tepu adalah di bahagian perut dan usus. Kalau usus tak bersih dan kurang sihat, proses penurunan berat badan memang akan kurang berhasil. Sebab tue, kalau nak kurus, detox tue paling penting. Kalau makan ubat kurus banyak macam mana pun tapi tak detox memang lah tak menjadi uols .. That is why, Syikin suggest uols untuk consume Set Kurus Bajet untuk bantu uols detox untuk menurunkan berat badan .. Remember, dalaman sihat, luaran pun akan jadi sihat juga .. 


STEP 3 - Sapu Bio Ever Plus


Ini ialah krim anti-ageing yang terbaik kat Malaysia sekarang nie .. Cuma calit dan sapu di lengan, leher dah nampak immediate effect kesannya. Selain tue, Bio Ever Plus pun boleh bantu runcingkan muka, kecilkan lengan, perut dan juga peha .. Kesan jangka panjang bila pakai Bio Ever Plus nie boleh buat kita nampak awet muda .. 10 tahun muda dari umur asal kita .. Hebat kan!! 
Tak perlu nak buat plastic surgery, suntik botox, sedut lemak dan sebagainya.. Jimat kos okeh.. 


Now, dapat bayangkan tak this 3 combinations of produk boleh bantu uols untuk kurus, cantik dan lebih sihat dari sebelum nie .. And for your information, Kos nak cantik guna PB + Set Kurus Bajet + Bio Ever Plus adalah jauh lebih murah, selamat dan berbaloi untuk jangka masa panjang juga .. 

Berminat nak cuba? Nak cantik & kurus macam Kajol kan?  Uols boleh contact Syikin 013-7220143 for more assistance and for further consult. 

Marilah kita lebih sihat, kurus dan cantik bersama-sama 

Salam Gerua dari saya ..

With Love,
Syikin Salleh