Tuesday, 12 January 2016

KELEBIHAN BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



HELLO HOT MAMA!! 

Wanna look great even during confinement? 

Masa berpantang ialah masa untuk kita fokus pada kesihatan dan diri kita .. 40 hari berpantang memang banyak yang nak kita jaga .. Nak pulihkan dalaman cth nak kecutkan rahim selepas bersalin, luka-luka selepas bersalin and etc .. Pada masa yang sama juga kita pun nak dapatkan bentuk badan kita yang dulu kan .. Tetapi macam mana nak dapatkan semua tue serentak? 

Of course, jawapannya ialah dengan memakai #premiumbeautifulcorset .. 




Apa fungsi #premiumbeautiful untuk mereka yang berpantang?

1. Mengeluarkan angin dalam badan
2. Mengecutkan dan memperkemaskan semual rahim yang mengembang semasa mengandung
3. Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa bersalin
4. Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi 
5. Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
6. Mengeluarkan sisa kotoran dan air bisa ( menggantikan proses tangas) dari rahim
7. Menyokong ( menyengkak ) rahim dari jatuh
8. Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya ( menyeimbangkan semula hormon estrogen & progesteron )
9. Menghilangkan strecthmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut kerana kegatalan
10. Menghangatkan dalam badan 
11. Melancarkan proses pembuangan air besar ( mengelakkan sembelit )
12. Membanyakkan susu dan membantu mengelakkan dari bengkak susu
13. Merawat luka-luka di dalam rahim dan juga di luar 
14. Meningkatkan metabolisme dan membantu menurunkan berat dengan cepat
15. Membantu pembentukan badan dengan cepat ketika berpantang 


Haaa .. Nampak tak? Hanya dengan memakai Premium Beautiful Corset, bukan sahaja dapat kuruskan badan, malahan segalanya terjaga juga .. 

Now, uols dah ada pilihan untuk berpantang menggunakan Premium Beautiful. Memang berbaloi beli coz uols boleh continue pakai sampai bila-bila .. 




Even my self pernah ada pengalaman berpantang dengan bengkung biasa dan juga Premium Beautiful .. Syikin sangat berpuas hati dengan PB .. Bukan hanya kerana dapat menurunkan berat, malah lebih dari itu .. 



Ini dia my own testimoni selepas berpantang .. Memang berbeza kan! Even after 6 months still continue pakai PB untuk maintain my body shape and nak cuba kuruskan lagi macam zaman anak dara dulu .. Heheh ..

So, what are you waiting for .. Grab now coz kita ada special promo untuk uols .. 
Promosi rebate RM400 - RM600 masih ada lagi ..

Contact Syikin for free fitting or to consult  for measure at 0137220143

See uols soon!! 


With Love,
Syikin Salleh 
alya_ezikin@yahoo.com
Your Premium Beautiful Expert