Monday, 13 June 2016

JOM ONLINE SHOPPING DENGAN SAYA

Assalamualaikum wbt ...

Salam Ramadhan untuk semua ..

Sempena Ramadhan dan Syawal yang bakal menjelma tak lama lagi, Syikin nak ajak uols semua shopping dengan Syikin. 
Yeay!! Actually ada banyak produk SHOM yang uols boleh dapatkan dengan Syikin .. Bukan setakat produk kecantikan dan kesihatan sahaja, malah produk untuk seisi rumah pun ada juga.


Mudahnya berniaga bila semua produk ada di depan mata .. Dah macam Shopping kat pasaraya pun iya juga ... Maklumlah kan, SHOM memang terkenal dengan produk yang berkualiti dengan harga yang berpatutan serta mampu milik .. dan juga boleh beri manfaat pada kesihatan semua ...  

MARINE ESSENCE SERIES

✔️ Marine Essence Toothpaste
✔️ Marine Essence Body Wash
✔️ Marine Essence Shampoo
✔️ Marine Essence Beauty Bar ( Sabun Hijau ) 

Nak dapatkan produk mandian seisi keluarga?
Kita ada Shower Set ibarat HOME SPA iaitu  #marineessence series .. From tip to toe even kids or baby also can use it too .. 


MIN KAFFE aka KOPI GARAM BULUH

Nak breakfast? Nak minum petang? Nak buat minum semasa bersahur atau berbuka nanti? Boleh cuba kopi yang terhangat di pasaran iaitu #minkaffe yang bagus untuk kesihatan .. Minum MIN KAFFE boleh bantu kurus juga tau .. 😘


JTX AIRTRACKER & JTX OIL 

Syawal is coming! Makanya persediaan untuk beraya, nak balik kampung of course kena service kereta kan .. Sangat rekemen untuk anda Servis kereta serta bantu jimat minyak dengan #minyakhitamjtx dan juga #jtxairtracker .. Berbaloi dengan wang anda serta membantu perjalanan anda dengan selamat ..

COZUMA SERIES

Wanita dan kecantikan berpisah tiada .. Nak make up? Kita ada #cozuma series .. Bukan sekadar mekap sahaja tapi boleh buat anda nampak lagi anggun dan awet muda ..
Cubalah COZUMA LIPSTIK dan COZUMA CC CREAM! 

EZICLEAN SERIES

✔️ EziClean Multipurpose Spray
✔️ EziClean Concentrated Dishwashes
✔️ EziClean Toilet & Floor Cleaner
✔️ EziClean Laundry

Kebersihan rumah memang lah wajib di jaga .. Anda boleh cuba produk
 #eziclean series .. Bukan sekadar membersih malah memang membantu kerja-kerja pembersihan menjadi lebih mudah .. Jimat masa serta tenaga! 💪💪.. 

GARAM BULUH PREMIER DRINK

BV ALFALFA


GARLIC TABLET


CELGYNIC GOLD

Health is precious! Sebab itu lebih baik kita mencegah dari berubat ..
Amalkan  #garambuluh #bvalfalfa #garlictablet #celgynicgold untuk dapatkan penjagaan kesihatan yang optimum .. 


BIO EVER PLUS

HERBA MAHARANI


BIOSELEZA


BB PLUS COLLAGEN 

Produk kesihatan untuk wanita, memang banyak tak terkata .. Gunakan #bioseleza #herbamaharani  #femi9 untuk kesihatan dalaman serta kecantikan luaran .. Jangan lupa #bioeverplus #bbpluscollagen untuk mengekalkan keremajaan kulit serta awet muda ..


Nak dapatkan bentuk badan yang menarik serta kurus maka wajiblah menggunakan #premiumbeautifulcorset .. Fungsi Premium Beautiful Corset bukan sahaja untuk cantikkan badan tapi ianya berfungsi untuk kesihatan dalaman juga ..The best lingeries that really can help you for shaping and lose weight too ..

EURYJACK 


Produk untuk lelaki tak ada ke? Eh, ada lah ... 
Bukan nak jadi abang sado tapi nak maintain tahap kesihatan bagi kaum lelaki,  amalkan #euryjack #celgynicgold .. Sudah cuba pasti akan jatuh hati .. 

BIOVELOCITY SLEEP MATE

Nak dapatkan tidur berkualiti? 
Marilah kita berterapi sewaktu tidur dengan #biovelocitysleepmate ..
Pasti keesokan harinya anda akan bangun dengan rasa segar dan cergas sentiasa .. 


Jom dapatkan semua produk ini dengan Syikin .. Tak rugi mencuba uols .. Alah membeli menang memakai .. Sekali dah beli memang pasti akan nak lagi!! 

Kengkawan yang berminat nak mulakan perniagaan, SHOM is the best coz company dah sediakan produk dan juga tapak untuk anda mula berniaga .. So, what are you waiting for? 

Contact me at 013-7220143 ( Syikin ) 

Nurasyikin Salleh
Premium Beautiful Expert