Wednesday, 15 June 2016

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG MODEN TERBAIK KETIKA BERPANTANG!

Assalamualaikum wbt ..

Salam Ramadhan Al Mubarak..

Hari nie Syikin nak cerita tentang Premium Beautiful .. 

Nowadays ramai yg belum  bersalin @ sudah bersalin mencari bengkung yang lebih praktikal & mudah dipakai. . 
Di sini Syikin nak suggest  pakej berpantang dengan Premium Beautiful.


Kalau nak tau sekali kita pakai PREMIUM BEAUTIFUL dalam sehari bersamaan dengan 5 kali sesi bertungku. Dengan itu, proses bertungku lebih mudah bila anda pakai Premium Beautiful Corset.

Selain itu, hanya Premium Beautiful satu-satunya corset yg ada infrared yang membantu membakar lemak 900 kalori per hour. Bayangkan jika kita pakai lebih dari 8 jam sehari, lagi banyak kalori terbakar dan lebih mudah untuk anda kurus ketika berpantang nanti. 

Immediate reshape, membantu mengurangkan strechmark &  support peranakan kita..
Potential weight loss minima 10- 15 kg semasa berpantang. .
Sangat menjimatkan masa berbengkung dan amat memudahkan ibu-ibu moden masa kini.



Masa berpantang ialah masa untuk kita fokus pada kesihatan dan diri kita .. 40 hari berpantang memang banyak yang nak kita jaga .. Nak pulihkan dalaman contoh nak kecutkan rahim selepas bersalin, luka-luka selepas bersalin and etc .. Pada masa yang sama juga kita pun nak dapatkan bentuk badan kita yang dulu kan .. Tetapi macam mana nak dapatkan semua tue serentak? 

Of course, jawapannya ialah dengan memakai #premiumbeautifulcorset .. 

Apa fungsi #premiumbeautiful untuk mereka yang berpantang?

1. Mengeluarkan angin dalam badan
2. Mengecutkan dan memperkemaskan semual rahim yang mengembang semasa mengandung
3. Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa bersalin
4. Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi 
5. Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
6. Mengeluarkan sisa kotoran dan air bisa ( menggantikan proses tangas) dari rahim
7. Menyokong ( menyengkak ) rahim dari jatuh
8. Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya ( menyeimbangkan semula hormon estrogen & progesteron )
9. Menghilangkan strecthmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut kerana kegatalan
10. Menghangatkan dalam badan 
11. Melancarkan proses pembuangan air besar ( mengelakkan sembelit )
12. Membanyakkan susu dan membantu mengelakkan dari bengkak susu
13. Merawat luka-luka di dalam rahim dan juga di luar 
14. Meningkatkan metabolisme dan membantu menurunkan berat dengan cepat
15. Membantu pembentukan badan dengan cepat ketika berpantang 

Banyak tak terkata kelebihan Premium Beautiful Corset especially bila di pakai waktu berpantang ..

Jom kita tengok contoh-contoh testimoni yang berjaya kurus dan turunkan berat badan dengan Premium Beautiful .. 









To all HOT MOMMY jangan lepaskan peluang nie tau .. Grab yours now!! 

Kita nak bagi harga special + rebate + bonus kat mommy semua .. 


Promo ni akan berakhir pada bulan ini ..
Sementara boleh dapat rebate + bonus, baik jangan ketinggalan!! 

Pm/contact Syikin 0137220143 


Nurasyikin Salleh
Premium Beautiful Expert