Thursday, 23 June 2016

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL MURAH BERAKHIR 30 JUN INI!

Assalamualaikum wbt ...

Salam Pagi Jumaat! 

Nampak tak tajuk besar pagi nie? Hehehe ... Saja nak ingatkan kat uols semua yang PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL which is uols boleh JIMAT RM600 - RM1500 akan berakhir hujung bulan ini, 30 Jun 2016




Eh.. Sayang sangat kalau uols tertinggal nak ambik peluang dapatkan Premium Beautiful bulan nie tau .. Bukan jimat sikit tapi boleh jimat berganda-ganda .. And kalau uols nak tahu harga PB kalau uols beli bulan nie, harganya sama dengan harga 9 tahun lepas ... Rugi sangat kalau tak dapatkan Premium Beautiful sekarang!! Bila dah ada set Premium Beautiful Corset nie, boleh lah uols semua bertambah kurus dan langsing waktu raya nanti .. And even sepanjang sebulan beraya pun tak perlu risau andaikata terlebih makan atau berat badan naik coz Premium Beautiful akan bantu uols untuk maintainkan berat badan plus kawal pemakanan uols nanti ... 

Macam mana nak dapatkan Premium Beautiful dengan saya? 
Jom Syikin share dengan uols step by step ..

A) Dapatkan Ukuran Badan Anda!

Cara untuk ambil ukuran badan bagi mendapatkan size Premium Beautiful. Pastikan ukuran dalam sentimeter(cm).

Premium Beautiful Corset sangat unik sama seperti bentuk badan kita juga .. Setiap wanita bentuk badan tidak sama, maka amat penting untuk kita ambil ukuran badan kita bagi menentukan size yang betul mengikut ukuran dan bentuk badan kita .. Tujuan utama kenapa kita kena dapatkan ukuran badan ialah bagi memastikan anda semua pakai dengan selesa .. Sebab itu penting kena dapatkan tunjuk ajar atau tanya kepada Premium Beautiful Expert yang dipercayai seperti saya .. 😘

B) Dapatkan Size dan Harga
Selepas uols dapat ukuran, terus contact Syikin sama ada PM atau Whatsapp atau DM to me your measurement .. Syikin akan kirakan size uols serta tentukan harga berdasarkan size uols tadi .. Btw, size Premium Beautiful memang tak sama dengan corset lain .. If uols mention uols size M or L or XL memang tak boleh Syikin nak kira apa size PB uols nanti ..

C) Cara Pembayaran
Once dah tahu size and harga, uols boleh buat pembayaran atau pembelian dengan 3 cara :

1) Cash/Tunai
2) Kredit Kad
3) Aeon Kredit

D) Fitting Premium Beautiful Corset
Last step after dah dapat Premium Beautiful uols, Syikin akan assist cara nak pakai pula ... Penting nak kena tahu cara pakai Premium Beautiful dengan cara yang betul supaya uols akan rasa lebih selesa semasa pakai PB .. Plus Syikin akan share cara urutan untuk letak lebihan lemak di tempat yang betul so proses nak kurus nak dapatkan body shape cantik boleh jadi lebih berkesan dan cepat ... 

4 Step yang mudah kan ... Tak susah pun nak beli PB nie jika dah tahu cara ... Yang penting bila dah pakai pasti uols akan jatuh hati immedietly .. Percayalah!!


Apa nak tunggu lagi? Raya is coming soon!! Nak tak kurus masa raya nanti? 
Makanya cepat-cepat lah dapatkan Premium Beautiful hari ini atau sebelum promosi nie tamat ... 

Contact Syikin dengan kadar segera at 013-7220143 .. Setiap pembelian Premium Beautiful Corset Syikin akan sertakan FREE GIFT untuk uols .. 
Dont miss it!! 


Nurasyikin Salleh
Trusted Premium Beautiful Expert
Since 2012