Friday, 3 June 2016

Saya Dan Premium Beautiful Berpisah Tiada



Assalamualaikum wbt ..
Hola uols ..

Tahun nie merupakan tahun yang ke 5 Syikin pakai Premium Beautiful.. The result after long term pakai PB sangat amazing .. And even myself sendiri pun macam tak percaya dengan perubahan diri sendiri ..

Pada awalnya, Syikin pakai Premium Beautiful sebab selalu kena migrain. Memang kerap sangat hinggakan susah nak buat kerja.. Dan pada masa yang sama juga sedang berusaha nak turunkan berat badan .. Macam-macam Syikin cuba nak kurus tapi semua temporary je .. Bila Syikin stop consume, berat mula naik semula .. 


Throwback tahun 2011 masa nie belum kenal Premium Beautiful Corset .. Lihatlah lemak2 di perut dan pinggang itu 🙈🙊


But, after jumpa PB nie and mula pakai, yang buat Syikin rasa puas hati bukan sahaja sebab berat turun, my body shape makin cantik. Pengurangan setiap inci tue semakin ketara terutamanya bahagian pinggang, punggung, peha serta perut pun tak lah buncit macam dulu ..


Ini sebulan selepas pakai PB, lemak kat bahagian pinggang dah takde .. Even perut pun dah tak buncit .. 😍

Dan siapa sangka lepas pakai Premium Beautiful Corset nie kita boleh jadi awet muda 10 tahun dari umur kita yang sebenar .. Hehehehe ..
Sebab itu, kalau uols tengok, mostly yang pakai Premium Beautiful Corset, even dah ada anak 2 atau 3 atau 4 orang sekalipun badan tetap maintain cantik ...


My own transformation .. Pakai PB makin nampak muda tau uols .. 😘

Me wearing Yukata .. Gambar masa dinner at Osaka, Japan ..


Bila badan dah kurus, dah ada shape pakai lah baju apa-apa pun akan nampak terletak je uols .. Bila lemak2 dah lock at the correct place, so lagi senang kita nak maintain our body shape and even boleh bertambah kurus .. 


Latest picture of me during Diamond Night 2016 .. Love the dress so much ..


Berbaloi tak pakai PB? Of course lah berbaloi kekakak semua .. Even my self beli dah pakai 5 tahun .. Not only me, kawan-kawan di TDC pun ada yang dah pakai 5 to 8 tahun tau uols .. Pinggang memang ramping macam Che Ta ada .. Badan back to macam anak dara pun ada juga .. Uols kalau tengok diorang nie confirm jeles tau ..


DDM Olyn dah pakai Premium Beautiful Corset for 8 years and see her waist memang ramping even dah ada anak 2 


CDM Ija even after bersalin body makin cantik and even makin slim .. 


CDM Ain makin kurus dan cantik after 5 years pakai Premium Beautiful .. Amazing rite! 


Kenapa saya suggest pakai Premium Beautiful coz saya sendiri dah pakai dan dapat rasa perbezaan pada diri saya .. 
Dan sesuatu yang baik itu maka haruslah kita kongsi kan .. Sebab itu Syikin nak kongsi kebaikan Premium Beautiful Corset nie pada anda semua .. Biar sama-sama sihat dan cantik juga .. 

So, if uols nak dapatkan Premium Beautiful, uols boleh contact Syikin for fitting .. Sekarang kita ada harga promo nak bagi uols especially sempena Ramadhan dan Syawal akan datang .. 



Do contact me at 013-7220143 ..

Jom sihat dan cantik dengan Premium Beautiful Corset .. The best lingeries that suits for all ... 


Nurasyikin Salleh 
Premium Beautiful Expert