Sunday, 5 June 2016

TIPS BERPUASA & KEKAL BERTENAGA DENGAN SET KURUS BAJET

Assalamualaikum wbt ..

Selamat Berpuasa uols ..

Memandangkan sekarang nie dah masuk bulan puasa, hari nie Syikin nak share atau nak kongsi tips pengambilan SET KURUS BAJET. 

Sebelum tue Syikin nak recall apa itu Set Kurus Bajet ..


Gabungan 3 produk hebat, Min Kaffe + Garlic Tablet + BV Alfalfa


Setiap 3 produk ini saling berkaitan dan mampu bantu kita rasa kekal bertenaga sepanjang hari kita berpuasa .. Dan ini merupakan tahun kedua Syikin amalkan Set Kurus Bajet sepanjang bulan Ramadhan .. And now Syikin nak share kebaikan Set Kuru Bajet pada anda semua ..


Tanpa buang masa, ini dia Tips untuk anda amalkan di bulan Ramadhan tahun ini .. 

WAKTU SAHUR 
Minum 1-2 sachets MIN KAFFE masa bersahur + kurma 3 biji. Ini akan bantu uols tahan lapar sampai ke petang. Selain itu, uols boleh bancuh MIN KAFFE bersama dengan oats juga. Memang rasa kenyang and even its good for our health too .. 
For those yang memang ambil heavy food ketika bersahur, dinasihatkan untuk Minum BV ALFALFA juga segelas selepas makan. 

WAKTU BERBUKA/IFTAR
Masa berbuka confirm makan macam-macam kan? Waktu berbuka nanti, sebelum uols mula makan, boleh juga minum Min Kaffe sebagai minuman panas ketika berbuka. Bagi yang suka minuman sejuk, Min Kaffe juga boleh dijadikan minuman sejuk ketika berbuka puasa. 
Selepas makan pula, minum segelas BV ALFALFA untuk singkirkan kolestrol & beri tenaga untuk solat terawih. 

SEBELUM TIDUR
Ambil GARLIC 2 biji sebelum tidur. Dapat buang angin especially bila berpuasa & for those senang kena gastrik. Garlic tablet juga berfungsi memecahkan lemak, so proses untuk menurunkan berat lagi mudah dan berkesan sepanjang bulan puasa ini .. 


SET KURUS BAJET ni hanya sekadar nama. Sebenarnya ketiga-tiga product ni bagus untuk kesihatan & untuk kekalkan kecergasan badan. Tak adalah nanti masa Ramadhan kita lemau jer. Sambil tu dapat turunkan berat juga. Badan pun lebih sihat. 

Here some testimonies of Set Kurus Bajet yang uols akan rasa tercabar dan excited nak kurus sama .. 












Seronok kan bila kita tengok feedback from others berjaya turunkan berat dengan Set Kurus Bajet nie .. If uols nak cuba boleh dapatkan dengan Syikin ..
For preggy mummy or yang sedang breastfeed, uols sangat digalakkan untuk ambil Set Kurus Bajet coz boleh bantu uols tambahkan susu badan juga walaupun sedang berpuasa. 

How much for 1 set? The price sangat affordable. Only RM160 per set. 

Selamat mencuba & if rasa tips ini berguna, selamat share dengan kawan-kawan & family pula ..

Do contact me at 013-7220143 for orders. 

Selamat berpuasa dengan Set Kurus Bajet! 


Nurasyikin Salleh
Premium Beautiful Expert.