Sunday, 14 August 2016

BERNIAGA PREMIUM BEAUTIFUL CARA TDC

Assalamualaikum wbt.. 

Pernah tak terfikir macam mana semua Premium Beautiful Expert from TDC lebih mudah nak jual Premium Beautiful Corset?

Berniaga Premium Beautiful cara TDC ni, tak perlu guna celebrity atau iklan pelik-pelik untuk lariskan produk.

Sebab dalam TDC sendiri berlambak-lambak living testimonies from real people..real result 👍🏻👍🏻👍🏻


Me, myself, my own transformation after wear Premium Beautiful for 5 years 


Another real people and real testimonies from TDC members .









Yang lepas bersalin turun sampai 20kg, yang jadi makin muda bila pakai PB, yang hilang sakit belakang & pinggang bila pakai PB, yang reshape badan persis anak dara, yang slip disc dan macam-macam lagi testimoni kisah benar dari kami.

Itulah istimewanya Premium Beautiful berbanding yang lain. Baju dalam hitam yang berkualiti & bertaraf antarabangsa. Untung siapa yang pakai PB ni tau..makin lama makin awet muda 💃🏻💃🏻💃🏻


Jom berniaga bersama TDC 💰
Lebih mudah nak mula berniaga dengan kami kerana

✔️ produk memang berkualiti, 
✔️ harga yang berpatutan bersesuaian dengan keberkesanan dan kelebihan produk tersebut
✔️ product already well known and easy to promote
✔️ lambakan testimoni yang sedia ada dari kami
✔️ segala ilmu dan bimbingan direct dari leaders dan team
✔️ training atau kelas ilmu disediakan dengan percuma
✔️ bimbingan serta personal coaching dari leader yang berpengalaman
✔️ menambah pengalaman bukan setakat menjual tapi melebarkan network serta mengembangkan kumpulan dan banyak lagi!

Jangan lepaskan peluang ini! BONUS RM5000++ menanti anda ...!

Wanna be PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT like me? Do contact me and start register now!


NURASYIKIN SALLEH
Your Trusted Premium Beautiful Expert


Friday, 12 August 2016

6 FAKTA PENTING TENTANG PREMIUM BEAUTIFUL YANG ANDA PERLU TAHU


Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ...

Siapa lagi kat sini yang belum tahu apa itu Premium Beautiful Corset? 



Those yg belum kenal dan tidak tahu tentang Premium Beautiful, inilah dia 6 IMPORTANT FACTS ABOUT PREMIUM BEAUTIFUL.. 


1) Nama asal Premium Beautiful adalah "Beautiful" sahaja masa mula-mula keluar product ni tahun 1992. Patut la kalau jumpe customers dulu semua sebut "Beautiful" sahaja. 

2) The only corset embedded with Far Infra Red (FIR) . Ramai masih tak tahu kelebihan FIR utk badan kita dan seluruh dunia sekarang sedang guna FIR for health benefits. Cube google sikit. Konfem teruja. 

3) Premium Beautiful ada white version. Tapi itu dulu then sekarang diganti dengan grey version. Lebih sexy dan aummm.  But the black version still high demand. 

4) The only corset yang bertahan paling lama dlm pasaran. 1992- 2016.** 24 years** Fuhh!  Why? Sbb korset ni berkesan. Sbb tu sampai dapat iktiraf superbrand. Proud! 

5) Lifetime Warranty- ramai tak tahu yang part ni. Sebab tu ramai beli Premium Beautiful. Sangat jimat. Kalau rosak boleh baiki percuma sampai bila2. Bukan asyik beli beli dan beli. Bila total up balik dah sampai puluh ribu habis sebab takde warranty. 

6) YANG PALING RAMAI TAK TAHU ADALAH MATERIAL PB. 

PB guna material apa? Material PB ada teknologi Akwatek & Akwadyne. Material special and sangat best sebab ia akan sejukkan badan anda kalau panas dan panaskan badan anda kalau sejuk. Wow! Magic kan? Dengan cuaca di Malaysia sangat laaa sesuai. Sebab tu orang kerja tengah panas pun pakai. Good choice! 

*********************************

Siapa bijak akan buat pilihan bijak. Premium Beautiful telah mengembirakan ribuan wanita di seluruh Malaysia. Bukan sahaja dari segi kecantikan tapi kesihatan.

Premium Beautiful- No 1 Beauty & Slimming Corset in Malaysia.




WA Syikin SEKARANG at 013-7220143 untuk dapatkan set anda & SPECIAL DISCOUNT % + FREE GIFT 🎁

PROMOSI HARGA JIMAT MASIH ADA LAGI TAU UOLS! GRAB IT NOW! 



More info for this special offers, do contact me at 013-7220143 ...


With ❤️,
Syikin Salleh
Trusted Premium Beautiful Agent


Monday, 1 August 2016

WELCOME AUGUST! I AM READY FOR ITALY!!

Assalamualaikum ...

Welcome #AUGUST ..

Pejam celik, sekejap je dah tukar bulan baru .. Tapi kali ini, rasa teruja sambut bulan Ogos coz pada bulan ini lah cabaran untuk qualify FREE TRIP baru bermula .. 

Last week, syarikat dah pun announce our next destination for free trip .. Uols Nak tahu tak apa dia??? 

Yeah!! Next year free trip will be Italy or Mekah!! Beijing pun belum sampai lagi dan akan pergi pada bulan ini, now kitorang dah tahu destinasi melancong yang seterusnya untuk tahun depan! Seronok kan!!! 

So now what should we do?
Pasang Niat....Reset minda, Reset hati.. Maka bermulalah lembaran baru bagi Syikin dan para usahawan #sahajidahhaio yang lain. 

Menyahut cabaran TO QUALIFY VVIP TRIP ITALY/UMRAH... ✈️😃😉 Seronok sangat! Bukan sahaja Free Trip PERCUMA... Malahan, ia bakal merubah kehidupan kepada yang lebih baik/sempurna. .

"Ya Allah permudahkanlah segala urusan kami supaya dapat kami selesaikan misi ini dengan cemerlang" ... .
Aminn. 😊😊 

Uols if berminat nak melancong sama-sama dengan Syikin ke Italy, now is the best time to start . Tak seronok lah pergi sorang-sorang kan! The more is the merrier!! 


So who wanna be my travel partner? 
Do contact me if you really keen to travel free with me! 


With Love,
Syikin Salleh