Monday, 1 August 2016

WELCOME AUGUST! I AM READY FOR ITALY!!

Assalamualaikum ...

Welcome #AUGUST ..

Pejam celik, sekejap je dah tukar bulan baru .. Tapi kali ini, rasa teruja sambut bulan Ogos coz pada bulan ini lah cabaran untuk qualify FREE TRIP baru bermula .. 

Last week, syarikat dah pun announce our next destination for free trip .. Uols Nak tahu tak apa dia??? 

Yeah!! Next year free trip will be Italy or Mekah!! Beijing pun belum sampai lagi dan akan pergi pada bulan ini, now kitorang dah tahu destinasi melancong yang seterusnya untuk tahun depan! Seronok kan!!! 

So now what should we do?
Pasang Niat....Reset minda, Reset hati.. Maka bermulalah lembaran baru bagi Syikin dan para usahawan #sahajidahhaio yang lain. 

Menyahut cabaran TO QUALIFY VVIP TRIP ITALY/UMRAH... ✈️😃😉 Seronok sangat! Bukan sahaja Free Trip PERCUMA... Malahan, ia bakal merubah kehidupan kepada yang lebih baik/sempurna. .

"Ya Allah permudahkanlah segala urusan kami supaya dapat kami selesaikan misi ini dengan cemerlang" ... .
Aminn. 😊😊 

Uols if berminat nak melancong sama-sama dengan Syikin ke Italy, now is the best time to start . Tak seronok lah pergi sorang-sorang kan! The more is the merrier!! 


So who wanna be my travel partner? 
Do contact me if you really keen to travel free with me! 


With Love,
Syikin Salleh