Selasa, 13 Februari 2018

RISE AND SHINE WITH EXCELLENT ALLIANCE

Assalamualaikum wbt

Hola uols ... Ya Allah, rindunya dah lama tak berkunjung kat blog Syikin nie. bukan setakat sarang labah-labah, entah-entah dah jadi sarang ular jugak kan ... huhuhuhu ... Ampun di pinta jika dah lama menyepi dalam dunia corat-coret di sini ..

Terima kasih buat sahabat-sahabat yang selalu singgah dalam blog Syikin. Insya Allah pada tahun 2018 Syikin akan aktif semula dalam dunia blogging. Banyak jugak cerita tergantung yang tak dapat nak share dengan uols .. kena kumpul semula and buat throwback lah kan ...

Anyway, sebelum Syikin cerita panjang lagi, hari nie nak tunjuk latest video about our new projek for year 2018.

Kalau nak tahu lebih about EA Team or EA PROJEK 2018, jangan malu, jangan segan nak tanya Syikin okeh ...

Enjoy the video uols ...





Feel free to share...


With Love,
Syikin Salleh