Rabu, 24 Oktober 2018

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET HARGA KILANG

Assalamualaikum wbt


Kita cuma nak cakap ...
Kita nak bagi Harga Kilang untuk PB nie
Kita tahu korang mmg lama teringin ..
Kita tahu korang dah lama simpan hasrat nak pakai PB
Kita pun tahu jugak yang azam korang nak kurus tu belum tercapai lagi
Kita pun dapat rasa dalam sanubari hati korang yang suci tu asyik terbayang dah kurus, badan solid lepas pakai PB
Apa yang kita tak tahu bilamana korang diamkan diri biar promo nie berlalu pergi ..
Kita dah excited nak tolong korang nie ..
Maklumlah berbaki 2 bulan nak korang achieve target kurus sampai hujung tahun nie .. tahun depan dah boleh upgrade azam baru lagi ...
Nanti terus wassap kita tau ..
kita ajar macam mana nak ukur nak dapat size PB korang ..
Pastu dah boleh kira size and dapat HARGA KILANG lagi ..
PINKTOBER OFFER 9 HARI JE LAGI!
Kita tak nak korang terlepas peluang berkali-kali!





















Kita harap sangat awak tak terlepas peluang nak dapatkan PB dengan HARGA MURAH nie tau ..
Awak contact saya kat no nie ye ..

0137220143





Isnin, 22 Oktober 2018

IKHTIAR HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI


Assalamualaikum wbt..
Hola uols .. hari nie nak share sikit my own experience consume Herba Maharani. Actually Syikin try to conceive past 3 years. Masa tu memang tak makan lah Herba Maharani tu .. kalau makan pun memang culas coz just skip makan mana yang sempat. Tapi sebab rasa asyik tak "lekat" je, so Syikin cuba consistent makan Herba Maharani tahun lepas.


Gambar preggy 5 bulan


Alhamdulillah, setelah 3 tahun ikhtiar untuk tambah zuriat, dengan asbab Herba Maharani, baru amalkan 2 kotak, Allah bagi rezeki dapat Baby Aariz .. Masya Allah .. gembiranya hati Syikin & suami .. bertambah germbira sebab kali nie dapat baby boy lah pulak .. syukur Alhamdulillah..

Latest picture of Aariz Mirza 4mths++


Kawan-kawan yang masih berikhtiar untuk hamil, saya memang recommend anda untuk cuba Herba Maharani .. 


Antara khasiat Herba Maharani yang anda boleh dapat ialah.... 

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan & kekuningan
3. Anti bakteria ( sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi & lutut
5. Melegakan migrain & angin dalam badan
6. Menguatkan hati & buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis )
9. Menghilangkan bau mulut ( terutama waktu bangun pagi )
10. Menyelesaikan masalah buasir kecil
11. Merangsang hormone estrogen, progesterone & androgen (hormon seks )
12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan
13. Kesuburan & awet muda
14. Mencantik, menegang & melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan & muka pucat
18. Melambatkan proses monopouse
19. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
20. Menguatkan antibodi / imunisasi
21. Melancarkan peredaran darah
22. Amalan semasa pantang ( bersalin )
23. Menambah darah selepas bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim & peranakan
25. Membanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin
26. Menghilangkan urat timbul
27. Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
30. Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
31. Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
32. Menguatkan tenaga dan stamina.

Banyaaaaak sangat khasiat Herba Maharani nie sebenarnya. Those who would like to try, i really recommend this .. plus the price are reasonable too ..




Syikin suggest uols boleh juga ambil sekali dengan BB+Glo untuk memantapkan lagi dalaman uols disamping mengeratkan hubungan intim dengan suami uols .. percayalah, suami uols memang akan melekat dengan uols lepas consume dua produk hebat nie ...

Nak ke Nak? Meh terus piem Syikin ye!

Proceed to contact me at 013-7220143

NOTES : Harga Sekotak Herba Maharani RM113.20. Manakala harga untuk BB+Glo RM247.
HARGA OFFER UNTUK BULAN INI for both item RM350 including postage.



Sabtu, 20 Oktober 2018

KEMBALIKAN PERAWANMU DENGAN SET PULIH DARA

Assalamualaikum wbt
Salam mukadimah setelah sekian lama tak bersiaran di sini ...Apa khabar uols? Moga kalian semua sentiasa sihat dan berada di bawah Rahmat dan LindunganNya .. Aamiin!

Anyway, kali ini Syikin nak kenalkan dan nak khabarkan berita gembira pada uols tentang produk hebat especially untuk wanita yang amat mementingkan kesihatan dalaman dan luaran uols .. pastinya produk ini juga dapat membantu uols kunci semula hati suami uols .. nak ke nak! eh of course kena nak sebabnya zaman sekarang nie kalau kita tak jaga diri, tak jaga hati suami, ada orang lain yang dengan senang hati nak tolong kita jaga kan ..eh! No... no.. no... baik kita ambil langkah berjaga-jaga kan!

Now, Syikin nak kenalkan pada uols PRODUK TERHANGAT di pasaran... 

Set Pulih Dara




SET PULIH DARA aka SPD adalah gabungan 2 produk hebat iaitu Herba Maharani dan juga BB-Glo .. kedua-dua produk ini mempunyai fungsi dan kelebihan tersendiri dan bila di gabungkan, hasilnya memang mengagumkan ramai wanita yang dah mencuba set ini ..


www.syikinsalleh.com


Kenapa Syikin panggil nie SET PULIH DARA? Ia mampu mengembalikan keremajaan setiap wanita atau apa jua yang setiap wanita especially yang sudah berumahtangga, yang ingin kembalikan 'perawannya' untuk suami mereka.

Sebab itu setiap isteri mestilah bertanggungjawab menjaga aset mereka lebih-lebih lagi bila masing-masing sudah berusia. Kita sedia maklum, perempuan nie banyak aset nak kena jaga .. tak kira lah dalaman atau luaran .. penting untuk kita ada kesedaran dalam menjaga aset badan kita ..




Apa kelebihan SET PULIH DARA nie? Jom kita tengok ...




Ok sekarang kita tengok macm mana cara pengambilan SET PULIH DARA ini pula...






Dah tahu kann kenapa perempuan kena jaga 'kewanitaan' dia .. rata-rata yang biasa Syikin dengar atau baca, kebanyakan punca kes penceraian adalah disebabkan hubungan intim suami isteri yang hambar .. lumrah bila dah kahwin, dah beranak pinak memang ramai yang Syikin jumpa dia kurang ambil berat tentang hubungan intim selain tidak jaga penampilan diri untuk suami .. 


www.syikinsalleh.com


Nak elak aset kita layu sebelum waktunya? Maka haruslah kita mulakan langkah menjaganya dengan cara yang betul.. dan cara yang terbaik sebagai permulaan ialah dengan menggunakan SET PULIH DARA ..

Jom kita tengok apa kata pengguna tegar SET PULIH DARA nie .. mesti uols teruja nak cuba juga kan!

















Macam-macam feedback kita dengar kan! So kalau uols nak cuba SPD nie, boleh terus whatsapp Syikin untuk order ...

Harga 1 Set Pulih Dara RM360
SPECIAL OFFERS UNTUK 20 Orang yang beli Bulan ini akan dapat FREE GIFTS & HARGA SPECIAL JUGA!

CONTACT SYIKIN 013-7220143