Isnin, 22 Oktober 2018

IKHTIAR HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI


Assalamualaikum wbt..
Hola uols .. hari nie nak share sikit my own experience consume Herba Maharani. Actually Syikin try to conceive past 3 years. Masa tu memang tak makan lah Herba Maharani tu .. kalau makan pun memang culas coz just skip makan mana yang sempat. Tapi sebab rasa asyik tak "lekat" je, so Syikin cuba consistent makan Herba Maharani tahun lepas.


Gambar preggy 5 bulan


Alhamdulillah, setelah 3 tahun ikhtiar untuk tambah zuriat, dengan asbab Herba Maharani, baru amalkan 2 kotak, Allah bagi rezeki dapat Baby Aariz .. Masya Allah .. gembiranya hati Syikin & suami .. bertambah germbira sebab kali nie dapat baby boy lah pulak .. syukur Alhamdulillah..

Latest picture of Aariz Mirza 4mths++


Kawan-kawan yang masih berikhtiar untuk hamil, saya memang recommend anda untuk cuba Herba Maharani .. 


Antara khasiat Herba Maharani yang anda boleh dapat ialah.... 

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan & kekuningan
3. Anti bakteria ( sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi & lutut
5. Melegakan migrain & angin dalam badan
6. Menguatkan hati & buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis )
9. Menghilangkan bau mulut ( terutama waktu bangun pagi )
10. Menyelesaikan masalah buasir kecil
11. Merangsang hormone estrogen, progesterone & androgen (hormon seks )
12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan
13. Kesuburan & awet muda
14. Mencantik, menegang & melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan & muka pucat
18. Melambatkan proses monopouse
19. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
20. Menguatkan antibodi / imunisasi
21. Melancarkan peredaran darah
22. Amalan semasa pantang ( bersalin )
23. Menambah darah selepas bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim & peranakan
25. Membanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin
26. Menghilangkan urat timbul
27. Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
30. Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
31. Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
32. Menguatkan tenaga dan stamina.

Banyaaaaak sangat khasiat Herba Maharani nie sebenarnya. Those who would like to try, i really recommend this .. plus the price are reasonable too ..




Syikin suggest uols boleh juga ambil sekali dengan BB+Glo untuk memantapkan lagi dalaman uols disamping mengeratkan hubungan intim dengan suami uols .. percayalah, suami uols memang akan melekat dengan uols lepas consume dua produk hebat nie ...

Nak ke Nak? Meh terus piem Syikin ye!

Proceed to contact me at 013-7220143

NOTES : Harga Sekotak Herba Maharani RM113.20. Manakala harga untuk BB+Glo RM247.
HARGA OFFER UNTUK BULAN INI for both item RM350 including postage.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan