Saturday, 20 July 2019

KERAP SAKIT BELAKANG? PREMIUM BEAUTIFUL KAN ADA ...


Assalamualaikum wbt ...

TOLONG SEBARKAN PADA RAKAN-RAKAN YANG SELALU SAKIT BELAKANG.

Bantu Syikin sebarkan tentang kebaikan Premium Beautiful yang membantu memberikan sokongan tulang belakang yang TERBAIK. 








Jika anda, adik-beradik, mak, saudara-mara, kawan-kawan  sering mengadu sakit belakang atau mereka yang SLIP DISC, SCOLIOSIS yang mencari BACKSUPPORT yang memudahkan pergerakan harian, ini adalah BERITA BAIK untuk semua.


PB telah diiktiraf oleh Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec & menjadi pilihan ribuan wanita & lelaki di Malaysia yang inginkan BACKSUPPORT terbaik.

Dapatkan BACKSUPPORT yang telah direka khas oleh pakar dari 5 buah negara: US, Jerman, Jepun, Taiwan & Korea dengan gabungan kepakaran teknologi FIR, Fabrik & Estetik


Jika anda  

orang yang selalu driving jauh
ibu yang sering sakit belakang lepas bersalin
pernah jatuh yang menyebabkan slip disc
berbadan besar & berat
bekerja duduk/ berdiri dalam tempoh yang lama seperti pegawai bank, cikgu etc. 









Premium Beautiful adalah untuk anda.

DISKAUN 50% MASIH ADA..
DAPATKAN SEKARANG!!

Contact atau Whatsapp Syikin at 013-7220143



Saturday, 6 July 2019

DAFTAR EJEN RM47 & PELUANG BERCUTI KE BANGKOK PATTAYA PERCUMA!

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah Ya Syakur .. Allah masih lagi beri peluang pada kita untuk berkongsi berita gembira pada anda semua!

Ok uols .. sis excited nak share kat uols yang kali nie SHOM dah reveal next 5 Stars FREE TRIP will be BANGKOK & PATTAYA.

Bila mention nama Bangkok & Pattaya apa yang uols bayangkan?
of course all the delicious foods .. tempat shopping yang heaven .. the night market .. the culture .. buildings .. and many more that we want to explore ..

Syikin percaya ramai yang dah pernah sampai di sana .. tapi jika di beri peluang pergi lagi sekali dan fully sponsored by SHOM, agak-agak uols nak tak? Those yang belum pun pernah sampai atau melancong ke luar negara, ini lah PELUANG TERBAIK anda!





Macam mana nak dapat MELANCONG PERCUMA nie?

Mudah je sebenarmya ... uols just register atau daftar sebagai ahli/ejen SHOM dan berniaga secara berjemaah bersama dengan Team MMG .. 
Tak pandai nak berniaga takpe kami boleh ajar step by step .. 
Produk apa nak jual? SHOM ada banyak produk yang uols boleh pilih. The best part modal pula mengikut kemampuan uols sendiri ..

Berapa RM nak daftar ejen nie?
Murah je uols ... RM47 siap dapat FREE GIFT 1 Kotak Min Cha Milk Tea.



Nak tahu lagi lebih lanjut macam mana nak qualify atau dapat TIKET MELANCONG ke #bangkokpattayafreetrip uols boleh terus contact Syikin for details ..

Sebelum tu jom kita layan video nie dulu ..







Bangkok Pattaya, Sabai di mai?
Jom kita buat sampai siap!

Cepat-cepat contact Syikin ya!
013-7220143


Tuesday, 25 June 2019

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH DISKAUN 50%

Assalamualaikum wbt
Selamat Hari Raya Sahabat!

Kita dah pun hampir kepada minggu akhir bulan Syawal. Pastinya ramai sahabat yang memenuhi jemputan rumah terbuka atau ziarah beraya di rumah saudara mara, sahabat handai kan..

Mesti ramai juga mula risau bila melihat berat yang semakin bertambah malah ada juga yang mula rasa baju raya dah pun ketat kann ... almaklum takde 'perisai badan' yang boleh bantu uols kawal makan kann ..

Anyway, no more worries coz sekarang  nie sis ada good news nak share kat uols ..

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET LIMITED OFFERS: DISKAUN 50%



FYI, dah lebih 20 tahun PB nie dalam pasaran, ini lah pertama kali SHOM buat offer nie hanya untuk uols tau .. Sis beli PB 8 tahun lepas pun harga hampir RM2500 tau .. 

Nak tahu berapa range harga after discount 50%?
Nah tengok uols .. confirm uols pun teruja sama kan!











Murah giler kann.... those yang pernah beli atau pernah survey mesti terkejut dengan harga lepas diskaun nie ..
seriously now is the best time untuk uols nak pakai PB ..
coz after this sis tak sure boleh dapat harga macam nie atau tak ...
Imagine 1 Set Premium Beautiful Corset harganya below than RM2k compare the price before discount.

Tunggu apa lagi??
Contact Syikin atau whatsapp sis at this no ..
013-7220143

OFFERS VALID TILL 30th JUNE 2019.





Friday, 8 February 2019

HERBA MAHARANI AKA HERBA KETAT WANITA


Assalamualaikum wbt

Hola uols
Hari nie nak share tentang HERBA MAHARANI atau HERBA KETAT WANITA!




KENAPA LAKU SANGAT??? 
Antara sebabnya ialah ...

1. Ramai wanita setuju, amalkan Herba Maharani bikin ketat Miss V!

2. Ramai wanita setuju, amalkan  Herba Maharani period semakin OK & ON TIME!

3. Ramai wanita setuju, amalkan Herba Maharani hubungan dengan suami makin erat.

4. Ramai wanita setuju, amalkan Herba Maharani dapat meningkatkan kesuburan.

Banyaaak lagi kelebihan Maharani nie .. sebab itulah Herba Maharani selalu HABIS STOK!

Tak caya??! Kena cuba sendiri dulu .. baru tau hebat ke tak penangan Herba Maharani nie .. Macam2 feedback customer yang kami dapat sehinggakan sanggup restock banyak setiap bulan 


Ada yang kata ....

  • Maharani POWERRR!!
  • BEST bila makan Maharani
  • Badan TAK PENAT
  • Badan RASA CERGAS
Eh takkan lah uols just nak baca je feedback orang lain ... wajib ambil HERBA MAHARANI untuk kesihatan dalaman dan juga kecantikan luaran uols ... yang penting CIK ABANG BERTAMBAH SAYANG!







Eh apa tunggu lagi??? jom cepat order dengan Syikin sebelum kehabisan stok!
Yang penting ada harga promo untuk Herba Maharani!


Contact Syikin atau whatsapp at 013-7220143

See you soon!


Thursday, 31 January 2019

KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SHAKE ME COCOA

Assalamualaikum wbt..

Hola uols...

Sedia maklum, setiap kali tahun baru mesti ada yang tak pernah tak serik nak letak juga AZAM KURUS 2019. Kemungkinan azam tahun lepas berjaya turunkan sedikit berat, so nak sambung tahun ini pula .. dan kebetulan, bulan puasa pun dah tak lama je lagi kann.. boleh lah sambung misi nak turunkan berat badan..

Apa kata kali ini, uols cuba cara yang berbeza pula untuk bantu uols turunkan berat badan. Kebetulan Syarikat (SHOM) mengeluarkan produk baru yang sangat sesuai umtuk uols yang begitu gigih nak kurus ..

Shake Me Cocoa


Ini lah dia Produk terbaru dari SHOM, Shake Me Cocoa. Ianya merupakan minuman berprotein yang sihat, lengkap dan lazat dalam satu peket mudah. Ia dirumus istimewa daripada protein berkualiti tinggi yang ditambah dengan Garam Buluh asli dari Korea, serat makanan, ekstrak Garnicia Cambogia asli, multivitamin dan mineral.

Kebaikan dan khasiat bahan-bahan ini diadun sempurna dengan koko mewah bertaraf premium yang memberikan anda sensasi rasa coklat yang lazat.


KHASIAT SECARA RINGKAS SHAKE ME COCOA

  • hanya 97kcal dalam setiap hidangan
  • kaya protein
  • kaya serat makanan
  • kaya magnesium
  • sumber kalsium
  • kaya Vitamin B12
  • kaya Vitamin C
  • Tiada Gula tambahan
  • Tiada Kolestrol
  • Tiada Lemak Trans
  • Tiada bahan pengawet
  • Tiada pewarna tiruan
  • Tanpa fruktos- mesra diabetik


JOM KITA TENGOK TESTIMONI SHAKE ME COCOA


CDM Kak Ana berjaya turnkan berat 36kg dalam masa 7 bulan


Berat sekarang 58kg

bukan sahaja semakin slim malah semakin awet muda

Agak-agak korang terbako tak tengok perubahan CDM Kak Ana... even Syikin sendiri teruja tengok Kak Ana dah slim mengalahkan anak dara ..

So, uols yang memang nak kurus tu, memang tahap wajib kena minum Shake Me Cocoa juga .. Next entry Syikin share mcm mana nak consume Shake Me Cocoa nie untuk uols dapatkan berat badan ideal uols dalam masa 4 bulan sebelum puasa atau raya nie ..

Jika uols memang berminat nak cuba Shake Me Cocoa, boleh terus contact Syikin untuk order ... and kita juga ada harga promosi nak bagi uols ..






GRAB THIS PROMO WHILE STOCK LAST! 
CONTACT SYIKIN AT
013-7220143

SEE UOLS SOON...INSYA ALLAH.

FI AMANILLAH