Khamis, 31 Januari 2019

KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SHAKE ME COCOA

Assalamualaikum wbt..

Hola uols...

Sedia maklum, setiap kali tahun baru mesti ada yang tak pernah tak serik nak letak juga AZAM KURUS 2019. Kemungkinan azam tahun lepas berjaya turunkan sedikit berat, so nak sambung tahun ini pula .. dan kebetulan, bulan puasa pun dah tak lama je lagi kann.. boleh lah sambung misi nak turunkan berat badan..

Apa kata kali ini, uols cuba cara yang berbeza pula untuk bantu uols turunkan berat badan. Kebetulan Syarikat (SHOM) mengeluarkan produk baru yang sangat sesuai umtuk uols yang begitu gigih nak kurus ..

Shake Me Cocoa


Ini lah dia Produk terbaru dari SHOM, Shake Me Cocoa. Ianya merupakan minuman berprotein yang sihat, lengkap dan lazat dalam satu peket mudah. Ia dirumus istimewa daripada protein berkualiti tinggi yang ditambah dengan Garam Buluh asli dari Korea, serat makanan, ekstrak Garnicia Cambogia asli, multivitamin dan mineral.

Kebaikan dan khasiat bahan-bahan ini diadun sempurna dengan koko mewah bertaraf premium yang memberikan anda sensasi rasa coklat yang lazat.


KHASIAT SECARA RINGKAS SHAKE ME COCOA

  • hanya 97kcal dalam setiap hidangan
  • kaya protein
  • kaya serat makanan
  • kaya magnesium
  • sumber kalsium
  • kaya Vitamin B12
  • kaya Vitamin C
  • Tiada Gula tambahan
  • Tiada Kolestrol
  • Tiada Lemak Trans
  • Tiada bahan pengawet
  • Tiada pewarna tiruan
  • Tanpa fruktos- mesra diabetik


JOM KITA TENGOK TESTIMONI SHAKE ME COCOA


CDM Kak Ana berjaya turnkan berat 36kg dalam masa 7 bulan


Berat sekarang 58kg

bukan sahaja semakin slim malah semakin awet muda

Agak-agak korang terbako tak tengok perubahan CDM Kak Ana... even Syikin sendiri teruja tengok Kak Ana dah slim mengalahkan anak dara ..

So, uols yang memang nak kurus tu, memang tahap wajib kena minum Shake Me Cocoa juga .. Next entry Syikin share mcm mana nak consume Shake Me Cocoa nie untuk uols dapatkan berat badan ideal uols dalam masa 4 bulan sebelum puasa atau raya nie ..

Jika uols memang berminat nak cuba Shake Me Cocoa, boleh terus contact Syikin untuk order ... and kita juga ada harga promosi nak bagi uols ..






GRAB THIS PROMO WHILE STOCK LAST! 
CONTACT SYIKIN AT
013-7220143

SEE UOLS SOON...INSYA ALLAH.

FI AMANILLAH