Tuesday, 25 June 2019

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH DISKAUN 50%

Assalamualaikum wbt
Selamat Hari Raya Sahabat!

Kita dah pun hampir kepada minggu akhir bulan Syawal. Pastinya ramai sahabat yang memenuhi jemputan rumah terbuka atau ziarah beraya di rumah saudara mara, sahabat handai kan..

Mesti ramai juga mula risau bila melihat berat yang semakin bertambah malah ada juga yang mula rasa baju raya dah pun ketat kann ... almaklum takde 'perisai badan' yang boleh bantu uols kawal makan kann ..

Anyway, no more worries coz sekarang  nie sis ada good news nak share kat uols ..

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET LIMITED OFFERS: DISKAUN 50%



FYI, dah lebih 20 tahun PB nie dalam pasaran, ini lah pertama kali SHOM buat offer nie hanya untuk uols tau .. Sis beli PB 8 tahun lepas pun harga hampir RM2500 tau .. 

Nak tahu berapa range harga after discount 50%?
Nah tengok uols .. confirm uols pun teruja sama kan!











Murah giler kann.... those yang pernah beli atau pernah survey mesti terkejut dengan harga lepas diskaun nie ..
seriously now is the best time untuk uols nak pakai PB ..
coz after this sis tak sure boleh dapat harga macam nie atau tak ...
Imagine 1 Set Premium Beautiful Corset harganya below than RM2k compare the price before discount.

Tunggu apa lagi??
Contact Syikin atau whatsapp sis at this no ..
013-7220143

OFFERS VALID TILL 30th JUNE 2019.





No comments:

Post a Comment