Saturday, 20 July 2019

KERAP SAKIT BELAKANG? PREMIUM BEAUTIFUL KAN ADA ...


Assalamualaikum wbt ...

TOLONG SEBARKAN PADA RAKAN-RAKAN YANG SELALU SAKIT BELAKANG.

Bantu Syikin sebarkan tentang kebaikan Premium Beautiful yang membantu memberikan sokongan tulang belakang yang TERBAIK. 








Jika anda, adik-beradik, mak, saudara-mara, kawan-kawan  sering mengadu sakit belakang atau mereka yang SLIP DISC, SCOLIOSIS yang mencari BACKSUPPORT yang memudahkan pergerakan harian, ini adalah BERITA BAIK untuk semua.


PB telah diiktiraf oleh Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec & menjadi pilihan ribuan wanita & lelaki di Malaysia yang inginkan BACKSUPPORT terbaik.

Dapatkan BACKSUPPORT yang telah direka khas oleh pakar dari 5 buah negara: US, Jerman, Jepun, Taiwan & Korea dengan gabungan kepakaran teknologi FIR, Fabrik & Estetik


Jika anda  

orang yang selalu driving jauh
ibu yang sering sakit belakang lepas bersalin
pernah jatuh yang menyebabkan slip disc
berbadan besar & berat
bekerja duduk/ berdiri dalam tempoh yang lama seperti pegawai bank, cikgu etc. 









Premium Beautiful adalah untuk anda.

DISKAUN 50% MASIH ADA..
DAPATKAN SEKARANG!!

Contact atau Whatsapp Syikin at 013-7220143



Saturday, 6 July 2019

DAFTAR EJEN RM47 & PELUANG BERCUTI KE BANGKOK PATTAYA PERCUMA!

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah Ya Syakur .. Allah masih lagi beri peluang pada kita untuk berkongsi berita gembira pada anda semua!

Ok uols .. sis excited nak share kat uols yang kali nie SHOM dah reveal next 5 Stars FREE TRIP will be BANGKOK & PATTAYA.

Bila mention nama Bangkok & Pattaya apa yang uols bayangkan?
of course all the delicious foods .. tempat shopping yang heaven .. the night market .. the culture .. buildings .. and many more that we want to explore ..

Syikin percaya ramai yang dah pernah sampai di sana .. tapi jika di beri peluang pergi lagi sekali dan fully sponsored by SHOM, agak-agak uols nak tak? Those yang belum pun pernah sampai atau melancong ke luar negara, ini lah PELUANG TERBAIK anda!





Macam mana nak dapat MELANCONG PERCUMA nie?

Mudah je sebenarmya ... uols just register atau daftar sebagai ahli/ejen SHOM dan berniaga secara berjemaah bersama dengan Team MMG .. 
Tak pandai nak berniaga takpe kami boleh ajar step by step .. 
Produk apa nak jual? SHOM ada banyak produk yang uols boleh pilih. The best part modal pula mengikut kemampuan uols sendiri ..

Berapa RM nak daftar ejen nie?
Murah je uols ... RM47 siap dapat FREE GIFT 1 Kotak Min Cha Milk Tea.



Nak tahu lagi lebih lanjut macam mana nak qualify atau dapat TIKET MELANCONG ke #bangkokpattayafreetrip uols boleh terus contact Syikin for details ..

Sebelum tu jom kita layan video nie dulu ..







Bangkok Pattaya, Sabai di mai?
Jom kita buat sampai siap!

Cepat-cepat contact Syikin ya!
013-7220143