Posts

PAKEJ PREMIUM BEAUTIFUL MURAH RM699

Image
Assalamualaikum wbt Salam sayang buat sahabat semua! ok gais!! ini last promo PB yang uols boleh dapatkan dengan harga murah tak masuk dek akal tau! Ada beberapa pakej yang uols boleh dapatkan sebelum berakhir promo pada hujung bulan June nie! Peluang seumur hidup untuk uols dapatkan Premium Beautiful Korset dengan harga murah yakmat! Bayangkan yang 1 set PB pun dapat jimat RM1200 kan! Those yang nak beli 2 pieces sahaja pun boleh dengan harga RM699 sahaja! Contact sis segera ya! 0137220143

LAST CALL!!! HARGA PREMIUM BEAUTIFUL RM699 SAHAJA!

Image
Assalamualaikum wbt Salam Eid Mubarak! Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin... ok uols ... ada benda penting nak announce kat uols nie .. Promo Premium Beautiful Harga RM699  akan berakhir pada bulan June 2020 . Saja je sis nak remindkan uols.. harga murah macam nie memang tak mungkin korang akan dapat lagi untuk promo akan datang ... its better now than never! or ... jangan pandang sebelah mata je tau promo nie! RM699 itu ada lah harga luarbiasa terlajak murah untuk KORSET PREMIUM & yang PALING TERBAIK antara korset yang lain .. CHOOSE YOUR FAVORITE 2 PIECES TODAY AT ONLY RM699 Nak tahu uols pakai size apa? Boleh contact Syikin segera!!! 0137220143

MIN KAFFE RAMADHAN PROMO : 12 KOTAK RM300 SAHAJA

Image
Assalamualaikum wbt Seperti tahun-tahun yang sebelumnya, setiap kali Ramadhan mesti ada promosi istimewa untuk peminat setia Min Kaffe. Promosi setahun sekali nie memang sentiasa di nantikan oleh penggemar kopi yang memang takkan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi istimewa ini. Ramadhan kali ini, uols juga tak terlepas peluang untuk dapatkan Min Kaffe dengan harga yang sangat jimat! Apa yang special sangat tahun nie? Kali ini uols boleh dapat REBATE RM1 untuk sekotak Min Kaffe dengan syarat perlu daftar sebagai ahli. FREE MEMBERSHIP ONCE YOU PURCHASE MINIMUM RM200 Berapa harga promo nie? 12 Kotak RM300 sahaja uols. uols dapat jimat RM73 tau! berbaloi amat!!! PROMO VALID SAMPAI 31hb MAY 2020. Lepas tu dapat harga normal lah ye... Nak restock Min Kaffe boleh contact sis okeh! Yang jauh as usual kita pos kan sahaja ke tempat uols.. Nearby JB kita boleh arrange COD Contact sis segera!!! 0137220143 SELAMAT MENJALANI IBADAH

PREMIUM BEAUTIFUL COMBO RM699 SAHAJA

Image
Assalamualaikum wbt Salam Ramadhan Al Mubarak. Alhamdulillah masih di beri kesempatan lagi untuk kita semua menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia dan penuh dengan keberkatan. Apa yang menarik Ramadhan kali ini?  Of course, Ramadhan kali ini paling istimewa kerana kita di perintahkan untuk Duduk Di Rumah atau PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN bagi membendung wabak Covid19 dari terus menular. So, STAY SAFE! DUDUK RUMAH DIAM-DIAM and take extra precautios for your health! Apa lagi yang menarik untuk sis kongsi kat uols? tak lain dan tak bukan, PREMIUM BEAUTIFUL ADA OFFER uols!!! Beli 2 pieces Premium Beautiful dengan harga RM699 sahaja, regardless uols size apa. Nampak kan betapa murah harga Premium Beautiful untuk bulan nie. Jika uols dah lama mengidam nak pakai PB, now is the best time untuk dapatkan any pieces atau any set yang uols berkenan. More info terus wassap sis ya! 013-7220143 WAJIB

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH : DISKAUN 50% HINGGA SEPTEMBER 2019

Image
Assalamualaikum wbt Hope not too late to wish all of you HAPPY MERDEKA DAY & SALAM MAAL HIJRAH 1441H. Ok gais! Jangan lupa dapatkan PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET pada harga yang jauh lebih murah dari harga biasa .. Bayangkan.. Harga Normal RM2500 - RM3000 untuk 1 set PB, now uols boleh beli dengan harga below RM2,000. Rasa berbaloi tak bila beli PB sekarang. And FYI, promo 50% nie valid sampai hujung bulan September ini sahaja ... Nak pilih yang full set boleh .. nak beli by pieces pun ok .. depends pada bajet uols lah kann .. so, if uols berminat, boleh lah contact Syikin untuk tahu ukuran, size dan harga PB uols .. FOR MORE INFO, feel free whatsapp at this no 013-7220143

PREMIUM BEAUTIFUL BY SYIKIN SALLEH: TERAPI TIDUR DENGAN SELIMUT DHUHA : BIO VELOCITY S...

PREMIUM BEAUTIFUL BY SYIKIN SALLEH: TERAPI TIDUR DENGAN SELIMUT DHUHA : BIO VELOCITY S... : Assalamualaikum wbt. TIDUR NYENYAK PERLU UNTUK KESIHATAN ✅ Aktiviti PEMULIHAN SEL berlaku semasa tidur ✅ Bantu Mengawal atu...

TERAPI TIDUR DENGAN SELIMUT DHUHA : BIO VELOCITY SLEEPMATE

Image
Assalamualaikum wbt. TIDUR NYENYAK PERLU UNTUK KESIHATAN ✅ Aktiviti PEMULIHAN SEL berlaku semasa tidur ✅ Bantu Mengawal atur SISTEM IMUNISASI badan ✅ MEMULIHKAN TENAGA seseorang ✅ Membantu dan MEMPERCEPAT PROSES pembaharuan Sel dan pemulihan sel akibat kecedaraan atau penyakit. ✅ Membantu MENETAPKAN INGATAN ✅ Kurangkan stress, ketegangan otot Adakah anda hadapi masalah ini.... 1. Gangguan tidur sepanjang malam 2. Insomnia yang kronik 3. sakit 1001 macam sakit 4. Tak suka makan ubat 5. Diabetis sudah insulin lebih 1 kali sehari 6. Pernah berhajat dan buat servey harga 7. Letih dan lesu sepanjang hari 8. Stress di rumah dan tempat kerja 9.Masalah rumahtangga tak bahagia seperti dulu 10.tidak boleh berpisah dengan handphone. Jom cuba rawatan alternatif untuk kesihatan optimum dengan BioVelocity Sleep Mate * TIDAK menggunakan Elektrik..  * TIDAK menggunakan Bateri..  * TID