Posts

Showing posts from March, 2012

HEALING CRISIS : PREMIUM BEAUTIFUL

Image
Wednesday, 29 February 2012 HEALING CRISIS: PREMIUM BEAUTIFUL Salam, Kali nie Syikin nak share more info about Premium Beautiful Corset nie…memang bagus kalau korang tahu apa symptom2 awal bila mula2 pakai PB…at least korang x ler menggelabah nanti..and segala persoalan korang pon akan terjawab jugak nanti..hhehehe.. Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, uolss mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku... Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan uolss .. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari .. Jangan risau jika uolss mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit uolss dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan .. better di keluarkan dari dalam badan dari simpan kan? .. Symptom2 yang normal berlaku: 1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan u

EXPERIMENT 1 : NO MUSCLE PAIN AFTER SPORTS - PREMIUM BEAUTIFUL & PIL MAHARANI

Image
Salam.... Semalam department Syikin organize a Mini Competition for Badminton..Al maklumlah...activity setahun sekali...once ada inter department competition, masa tue lah yang sesuai nak buat activity luar for my department...

LO POTLUCK 2012

Image
Salam, It's been long time i want to post about this event. Only now I have time to update it in my entry. Sorry for the delay team!! :) Potluck is the famous event in CSOS especially for LO ( Liabilities Operations ). This is the perfect time for every individual of the team member shows their talent in cooking. But for me, I'm not expert in cooking so I just bought any simple dishes that normally what they like most. Usually I'll share with my colleague to buy cake from Secret Recipe. Simple is it? Hehehe... Come and enjoy that moment folks! See you soon!! Muuaxxx!! - Posted using BlogPress from my iPad

Bisnes Trip to Melaka - ZOO MELAKA

Image
Salam, Actually, this is not what we planned on that day. But since Alya already show her tantrum ( she want to swim at swimming pool. Take out her dress in front the receptionist...haish ) so we decided to bring her to the zoo. Pujuk dia semata-mata nak elakkan dia menangis. This was her first time visited Zoo Melaka. Hari tue cuaca boleh tahan panas. So, we thought may be x ambil masa yg lama kat dalam zoo tue. Kitorang lupa yang zoo nie besar and luas. Apa lagi, berejam jugak lah kat dalam zoo tue... Back to Alya story, she was very excited. Especially when she saw birds. Apa jua jenis burung she still call it bird..hehehe...Ada satu haiwan nie, I thing Seladang kot..Seladang nie masa tue just duduk jer...x gerak2 pon..then Alya cakap kat Seladang tue, ' angun lah..ido jer..' ( bangun lah, tido je'...hahahha...budak 2 tahun pon boleh cakap mcm tue...hehehehh Separuh perjalanan kat dalam zoo tue, hubby and I dah letih berjalan, but Alya still ada energy lagi..

Bisnes trip to Melaka - Puteri Resort

Image
Salam, Last week, Syikin and family went to Melaka. One of the reason of course we have a bisnes appointment. At first we don't decide to stay at Melaka but we afraid there will be a possibilities the bisnes meeting will end late. So we make decision to stay in any hotel that near to Ayer Keroh, Melaka. Based on my past experiences, if we checked in without booking the room, the rate will be much more expensive, so we search the hotel by using one of the famous online booking AGODA.COM. Actually this was my first time used this online method. I never thought this is the fastest way and I can get a cheapest room rate even for 5 star hotel. The best part is I booked the room 2 hours before reach Melaka and that day we stayed at Puteri Resort which cost RM198.00 per night. Normal price for a one night was RM380. Amazing rite!!! We were very satisfied with services provided by AGODA and also the hotel itself. The most happiest person that day, of course my beloved daughter