Posts

Showing posts from July, 2013

HOT PRODUCT : BIO VELOCITY SLEEP MATE

Image
Assalamualaikum... Let me introduce you the hottest product in the market right now .. Bio Velocity Sleep Mate ( BVSM). If we realize, nowadays we couldn't get enough sleep and enough rest due to the our lifestyle .. Kita terlalu sibuk dengan kerja atau sibuk dengan urusan harian, pergi kerja awal pagi dan pulang pada lewat malam, selalu tiada masa untuk bersenam atau beriadah, masalah kesihatan yang tidak menentu dan lain-lain lagi.. Oleh itu, pihak Syarikat telah memperkenalkan produk baru yang mampu membantu kita untuk mendapatkan kembali atau memulihkan kembali tahap kesihatan kita.. APA ITU BIOVELOCITY SLEEP MATE (BVSM)  satu teknologi terbaru dan mudah bagi kita untuk mendapatkan kebaikkan garam dan tidur yang berkualiti sulaman benang berupa sutera halus yang di berikan suntikan garam buluh (bersifat alkali) semasa proses tenunan. getaran tenaga dapat terhasil daripada hasil tenunan benang-benang garam itu dan ditambah nilai dengan teknologi nano dan

ANNYEONG HASEYO - SEOUL KOREA!

Image
Annyeong Haseyo ... Waah... im happily to announce... my next FOC trip will be Seoul Korea... at first company tetapkan our FOC Trip will be Shanghai..but due to health awareness so company upgrade it to SEOUL! Kami semua happy sangat dengan berita nie .. lebih-lebih lagi bila dapat peluang ke negara orang .. Mula lah kan terbayang-bayang drama Korea, their songs, the love story, movies and etc.. we will fly to Korea on this September.. totally excited coz kali nie Syikin pegi dengan biz partner Syikin .. Alhamdulillah .. Jom kita tengok ke mana yang akan kami tuju kat Seoul nanti ..  Dongdaemun Market - boleh shopping Korean fabrics kat sini      Gyeongbok Palace, National Folklore Museum, Blue House  Han River Cruise  Insadong Street  Lotte Duty Free Shop  Lotte Star Avenue  Lotte World Theme Park  Myeongdong  Namson Hanok Village  Shinchion Fashion Street Haa... baru je bagi mukadimah mcm nie