Posts

Showing posts from August, 2015

MY LIFE TRANSFORMATION WITH PREMIUM BEAUTIFUL

Image
Assalamualaikum wbt ... Hola uols ... Pernah tak terfikir, betul ke pakai Premium Beautiful Corset nie boleh ubah kehidupan seseorang? Masa awal-awal pakai Premium Beautiful, Syikin just nampak orang lain yang transform after they wear PB .. Maklumlah kan .. Masa tue keyakinan diri kurang, selalu rasa diri Syikin nie tak mungkin boleh transform seperti yang lain ..  But now, tak perlu di sangkalkan lagi .. Sekarang nie, Syikin sendiri jadi "testimoni bergerak" .. Hehehe .. Nak tengok macam mana perubahan Syikin after a few years wearing Premium Beautiful and consume Set Kurus Bajet ? Here you go ... Ye saya pernah gemuk dulu ... Bukan sikit2 gemuknya .. Huhuhu ... Bila tengok gambar sendiri, teringat masa tue memang tak de kesedaran nak kurus .. Mungkin ada tapi semangat tue kurang .. Geng nak kurus pun tak ramai and kejap-kejap je konon-kononnya berdiet .. Masa gemuk nie lah macam-macam penyakit datang .. migrain, period pain, sakit lutut and tumit, sakit belakang, stress an