READERS' CHOICE AWARDS 2015 : 8 PRODUCTS WIN FROM SHOM

Assalamualaikum wbt ..

Hola uols .. 

First of all, Syikin nak ucapkan TAHNIAH kepada SHOM ( Sahajidah Hai-O Marketing) kerana telah berjaya memenangi anugerah Readers' Choice Awards 2015. Kali ini ada 8 products keluaran syarikat telah berjaya memenangi untuk 8 kategori ..

Nak tahu apa 8 produk dan kategori apa? Jom kita tengok ..

1) BEST BODY SHAPING LINGERIEPREMIUM BEAUTIFUL CORSET memang diakui oleh ramai pengguna bahawa ianya sangat bagus dari segi pembentukan badan plus ianya memang bagus untuk kesihatan juga .. Dengan teknologi Far Infra Red ianya mampu untuk meningkatkan tahap kesihatan pengguna.. With Premium Beautiful, anda boleh jimat berganda-ganda kerana ianya tahan lama bertahun-tahun dan menjimatkan kos .. Nak kurus dengan mudah tanpa sebarang suntikan, pembedahan, atau pun tidak perlu ke mana-mana slimming centre, maka Premium Beautiful Corset ialah pilihan yang tepat untuk anda .. 


2) BEST WATER PURIFICATION SYSTEM


Bio-Evolve Water Purification System sedang hebat diperkatakan sekarang ..
Nak dapatkan air yang bersih dan berkualiti serta memberi tenaga dan membantu membaik pulih kesihatan kita, pilihlah Bio-Evolve .. Setiap isi rumah memang wajib ada satu Bio-Evolve ..


3) BEST NOURISHING SHAMPOO


SHAMPOO MARINE ESSENCE sangat sesuai dengan semua jenis rambut yang bermasalah seperti kelemumur, keguguran rambut, gatal kulit kepala, rambut rosak dll .. Sangat disyorkan untuk anda cuba shampoo ini .. 


4) BEST NOURISHING BODY WASHMARINE ESSENCE BODY WASH juga sesuai untuk semua jenis kulit, baunya turut segar dan wangi .. Bagi mereka yang menginginkan kelainan, boleh mencuba body wash ini .. Kulit terasa lembut dan badan terasa segar selepas mandi .. Baunya yang wangi dan menyegarkan mampu menghilangkan rasa stress dan keletihan setelah seharian penat bekerja


5) BEST BEAUTY BAR


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR atau di kenali sebagai SABUN HIJAU sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit yang sensitive seperti eczema, badan berbau, berjerawat dll .. Thi tip to toe beauty bar boleh di gunakan oleh pelbagai usia .. Kandungan garam buluh di dalam sabun ini mampu memulihkan pesakit kulit yang sensitif, melembapkan kulit dll .. 


6) BEST ANTI-BACTERIAL PANTY LINER


BIO SELEZA PANTY LINER yang diperbuat dari 100% kapas mampu memberi keselesaan kepada semua wanita .. Fungsi biovelocity yang ada pada bioseleza juga mampu memulihkan segala masalah dalaman wanita seperti keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut, serta masalah hormon dan lain-lain lagi .. The only feminine pad who help to protect womens health .. 

7) BEST ANTI BACTERIAL SANITARY PAD ( DAY )


BIO SELEZA FEMININE PAD DAYSAFE sangat selesa di pakai .. Walaupun nipis akan tetapi mampu serap tanpa sebarang kebocoran .. Walaupun heavy flow tetap mampu menampung, tiada bau, walaupun aktif seharian tetap rasa selesa seperti hari-hari biasa .. 


8) BEST ANTI BACTERIAL SANITARY PAD ( NIGHT )

BIO SELEZA FEMININE PAD ( NIGHT SAFE ) juga mampu menyerap dengan lebih berkesan tanpa sebarang kebocoran terutama ketika heavy flow .. 
Sepanjang malam boleh tidur nyenyak dan selesa .. 


Jika anda berminat untuk cuba ke semua  produk ini, boleh contact Syikin untuk order .. 0137220143 


Special offers sepanjang bulan ini ...

Tahniah sekali lagi untuk SHOM 


With Love,
Syikin Salleh


Comments

Popular Posts