Posts

Showing posts from October, 2018

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET HARGA KILANG

Image
Assalamualaikum wbt Kita cuma nak cakap ... Kita nak bagi Harga Kilang untuk PB nie Kita tahu korang mmg lama teringin .. Kita tahu korang dah lama simpan hasrat nak pakai PB Kita pun tahu jugak yang azam korang nak kurus tu belum tercapai lagi Kita pun dapat rasa dalam sanubari hati korang yang suci tu asyik terbayang dah kurus, badan solid lepas pakai PB Apa yang kita tak tahu bilamana korang diamkan diri biar promo nie berlalu pergi .. Kita dah excited nak tolong korang nie .. Maklumlah berbaki 2 bulan nak korang achieve target kurus sampai hujung tahun nie .. tahun depan dah boleh upgrade azam baru lagi ... Nanti terus wassap kita tau .. kita ajar macam mana nak ukur nak dapat size PB korang .. Pastu dah boleh kira size and dapat HARGA KILANG lagi .. PINKTOBER OFFER 9 HARI JE LAGI! Kita tak nak korang terlepas peluang berkali-kali! Kita harap sangat awak tak terlepas peluang nak dapatkan PB dengan HARGA MURAH nie

IKHTIAR HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI

Image
Assalamualaikum wbt.. Hola uols .. hari nie nak share sikit my own experience consume Herba Maharani. Actually Syikin try to conceive past 3 years. Masa tu memang tak makan lah Herba Maharani tu .. kalau makan pun memang culas coz just skip makan mana yang sempat. Tapi sebab rasa asyik tak "lekat" je, so Syikin cuba consistent makan Herba Maharani tahun lepas. Gambar preggy 5 bulan Alhamdulillah, setelah 3 tahun ikhtiar untuk tambah zuriat, dengan asbab Herba Maharani, baru amalkan 2 kotak, Allah bagi rezeki dapat Baby Aariz .. Masya Allah .. gembiranya hati Syikin & suami .. bertambah germbira sebab kali nie dapat baby boy lah pulak .. syukur Alhamdulillah.. Latest picture of Aariz Mirza 4mths++ Kawan-kawan yang masih berikhtiar untuk hamil, saya memang recommend anda untuk cuba Herba Maharani ..  Antara khasiat Herba Maharani yang anda boleh dapat ialah....  1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur 2. Menyelesaikan masalah senggu

KEMBALIKAN PERAWANMU DENGAN SET PULIH DARA

Image
Assalamualaikum wbt Salam mukadimah setelah sekian lama tak bersiaran di sini ...Apa khabar uols? Moga kalian semua sentiasa sihat dan berada di bawah Rahmat dan LindunganNya .. Aamiin! Anyway, kali ini Syikin nak kenalkan dan nak khabarkan berita gembira pada uols tentang produk hebat especially untuk wanita yang amat mementingkan kesihatan dalaman dan luaran uols .. pastinya produk ini juga dapat membantu uols kunci semula hati suami uols .. nak ke nak! eh of course kena nak sebabnya zaman sekarang nie kalau kita tak jaga diri, tak jaga hati suami, ada orang lain yang dengan senang hati nak tolong kita jaga kan ..eh! No... no.. no... baik kita ambil langkah berjaga-jaga kan! Now, Syikin nak kenalkan pada uols PRODUK TERHANGAT di pasaran...  SET PULIH DARA aka SPD adalah gabungan 2 produk hebat iaitu Herba Maharani dan juga BB-Glo .. kedua-dua produk ini mempunyai fungsi dan kelebihan tersendiri dan bila di gabungkan, hasilnya memang mengagumkan ramai wanita y