Wednesday, 17 June 2020

PAKEJ PREMIUM BEAUTIFUL MURAH RM699

Assalamualaikum wbt

Salam sayang buat sahabat semua!

ok gais!! ini last promo PB yang uols boleh dapatkan dengan harga murah tak masuk dek akal tau!

Ada beberapa pakej yang uols boleh dapatkan sebelum berakhir promo pada hujung bulan June nie!







Peluang seumur hidup untuk uols dapatkan Premium Beautiful Korset dengan harga murah yakmat!
Bayangkan yang 1 set PB pun dapat jimat RM1200 kan!

Those yang nak beli 2 pieces sahaja pun boleh dengan harga RM699 sahaja!

Contact sis segera ya!

0137220143


Tuesday, 2 June 2020

LAST CALL!!! HARGA PREMIUM BEAUTIFUL RM699 SAHAJA!

Assalamualaikum wbt

Salam Eid Mubarak!
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin...

ok uols ... ada benda penting nak announce kat uols nie ..
Promo Premium Beautiful Harga RM699  akan berakhir pada bulan June 2020.
Saja je sis nak remindkan uols.. harga murah macam nie memang tak mungkin korang akan dapat lagi untuk promo akan datang ...





its better now than never!
or ... jangan pandang sebelah mata je tau promo nie!
RM699 itu ada lah harga luarbiasa terlajak murah untuk KORSET PREMIUM & yang PALING TERBAIK antara korset yang lain ..






CHOOSE YOUR FAVORITE 2 PIECES TODAY AT ONLY RM699





Nak tahu uols pakai size apa?
Boleh contact Syikin segera!!!
0137220143


Wednesday, 6 May 2020

MIN KAFFE RAMADHAN PROMO : 12 KOTAK RM300 SAHAJA

Assalamualaikum wbt

Seperti tahun-tahun yang sebelumnya, setiap kali Ramadhan mesti ada promosi istimewa untuk peminat setia Min Kaffe.

Promosi setahun sekali nie memang sentiasa di nantikan oleh penggemar kopi yang memang takkan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi istimewa ini.

Ramadhan kali ini, uols juga tak terlepas peluang untuk dapatkan Min Kaffe dengan harga yang sangat jimat!



Apa yang special sangat tahun nie?
Kali ini uols boleh dapat REBATE RM1 untuk sekotak Min Kaffe dengan syarat perlu daftar sebagai ahli.
FREE MEMBERSHIP ONCE YOU PURCHASE MINIMUM RM200

Berapa harga promo nie?
12 Kotak RM300 sahaja uols.
uols dapat jimat RM73 tau!
berbaloi amat!!!

PROMO VALID SAMPAI 31hb MAY 2020.
Lepas tu dapat harga normal lah ye...

Nak restock Min Kaffe boleh contact sis okeh!
Yang jauh as usual kita pos kan sahaja ke tempat uols..
Nearby JB kita boleh arrange COD

Contact sis segera!!!
0137220143

SELAMAT MENJALANI IBADAH BERPUASA!

Sunday, 3 May 2020

PREMIUM BEAUTIFUL COMBO RM699 SAHAJA

Assalamualaikum wbt

Salam Ramadhan Al Mubarak. Alhamdulillah masih di beri kesempatan lagi untuk kita semua menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia dan penuh dengan keberkatan.

Apa yang menarik Ramadhan kali ini? 
Of course, Ramadhan kali ini paling istimewa kerana kita di perintahkan untuk Duduk Di Rumah atau PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN bagi membendung wabak Covid19 dari terus menular. So, STAY SAFE! DUDUK RUMAH DIAM-DIAM and take extra precautios for your health!

Apa lagi yang menarik untuk sis kongsi kat uols?
tak lain dan tak bukan, PREMIUM BEAUTIFUL ADA OFFER uols!!!

Beli 2 pieces Premium Beautiful dengan harga RM699 sahaja, regardless uols size apa.
















Nampak kan betapa murah harga Premium Beautiful untuk bulan nie. Jika uols dah lama mengidam nak pakai PB, now is the best time untuk dapatkan any pieces atau any set yang uols berkenan.

More info terus wassap sis ya!
013-7220143

WAJIB GRAB SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA