Wednesday, 17 June 2020

PAKEJ PREMIUM BEAUTIFUL MURAH RM699

Assalamualaikum wbt

Salam sayang buat sahabat semua!

ok gais!! ini last promo PB yang uols boleh dapatkan dengan harga murah tak masuk dek akal tau!

Ada beberapa pakej yang uols boleh dapatkan sebelum berakhir promo pada hujung bulan June nie!







Peluang seumur hidup untuk uols dapatkan Premium Beautiful Korset dengan harga murah yakmat!
Bayangkan yang 1 set PB pun dapat jimat RM1200 kan!

Those yang nak beli 2 pieces sahaja pun boleh dengan harga RM699 sahaja!

Contact sis segera ya!

0137220143


Tuesday, 2 June 2020

LAST CALL!!! HARGA PREMIUM BEAUTIFUL RM699 SAHAJA!

Assalamualaikum wbt

Salam Eid Mubarak!
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin...

ok uols ... ada benda penting nak announce kat uols nie ..
Promo Premium Beautiful Harga RM699  akan berakhir pada bulan June 2020.
Saja je sis nak remindkan uols.. harga murah macam nie memang tak mungkin korang akan dapat lagi untuk promo akan datang ...





its better now than never!
or ... jangan pandang sebelah mata je tau promo nie!
RM699 itu ada lah harga luarbiasa terlajak murah untuk KORSET PREMIUM & yang PALING TERBAIK antara korset yang lain ..






CHOOSE YOUR FAVORITE 2 PIECES TODAY AT ONLY RM699





Nak tahu uols pakai size apa?
Boleh contact Syikin segera!!!
0137220143