LAST CALL!!! HARGA PREMIUM BEAUTIFUL RM699 SAHAJA!

Assalamualaikum wbt

Salam Eid Mubarak!
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin...

ok uols ... ada benda penting nak announce kat uols nie ..
Promo Premium Beautiful Harga RM699  akan berakhir pada bulan June 2020.
Saja je sis nak remindkan uols.. harga murah macam nie memang tak mungkin korang akan dapat lagi untuk promo akan datang ...





its better now than never!
or ... jangan pandang sebelah mata je tau promo nie!
RM699 itu ada lah harga luarbiasa terlajak murah untuk KORSET PREMIUM & yang PALING TERBAIK antara korset yang lain ..






CHOOSE YOUR FAVORITE 2 PIECES TODAY AT ONLY RM699





Nak tahu uols pakai size apa?
Boleh contact Syikin segera!!!
0137220143


Comments

Popular posts from this blog

PREMIUM BEAUTIFUL : ME & MY BISNES PARTNERS IN JB

PREMIUM BEAUTIFUL : DIAMOND SALES MANAGER ~ALHAMDULILLAH

PREMIUM BEAUTIFUL : COCONUT SHAKE PANTAI KLEBANG, MELAKA